Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşanabilir. Ama hoş biriydi türünden birkaç günle sınırlı bir anımsama olarak da kalabilir.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. İnsanın bu kadar tek başına karar alıp uygulaması zor. Bu yüzden fikrinizi erteleme ya da vazgeçme yolunda bir karara varacaksınız.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Yolcu etmeye hazırlandığınız yakınınız yeni bir masraf kapısı açabilir. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkacak gibi.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı gibi görünen olası büyük hareketlilik, ileriki zamanlarda anı defterinizin en okunulası sayfalarından biri olmaya aday görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterince ilgi göstermediğiniz ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi alında görünüyorsunuz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay ilerlemeye devam ederken saat 14:12'de dolunayı oluşturuyor. İş ortamınızda vereceğiniz tepkiler sert olabilir. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde ani kararlar almaya yatkın olacaksınız, mantıklı düşünmenizde fayda var. Bu etkilerin devamında Ay saat 15:40'ta Akrep burcuna giriş yapıyor olacak. Sizler için bir nebze daha olumlu bir akşam olsa da gerginliklerin hemen geçmeyeceğini aklınızda bulundurun. Dolunayın ayrıntılarını okumak için tıklayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişimler söz konusu!Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Gün içerisinde ani planlar, değişimler ya da iptaller söz konusu olabilir. Rahat ruh halin çeşitli fikirleri bir arada sunmanı kolaylaştıracak. Sınav hazırlığı içindeysen kaygılarının önüne geçemeyebilirsin. Bu durumu yakınlarınla paylaşmanda fayda var. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgiline karşı güven arayışın devam ederken birlikte girdiğiniz ortamlarda öne çıkma ihtiyacı duyabilirsin. Bugün yeni insanlar tanıyabileceğin ortamlara girebilirsin fakat bu kişilerle hemen samimi diyaloglar kurmaman senin için daha iyi olacaktır. Özellikleortamını etkileyecek bu tanışmalarda konuşmalarını sınırlı tutmaya çalışmalısın.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgili kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Korkularınızdan uzak kalmalı ve kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde tamamlanmalar olabilir. Yeni işler için uzun hazırlık süreçlerine girebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için bazı durumları kabullenmeniz gerekebilir. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzlaşılması imkansız konularda bile ikna etmeniz gereken herkesi gerekli şekilde ikna edebilir gün sonunda kendiniz ile gurur duyabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu maddi anlamda elinizin kuvvetlenmesi için, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle yaratıcı fikirlerinizi değerlendirmenizde fayda var. Bu ara romantik ilişkilere normalden daha fazla zaman harcıyor kendi işlerinizi biraz aksatıyor olabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ani gelişmeler olası. Fırsat olarak gördüğünüz gelişmeler varsa ikinci bir görüş almak faydalı olur. Akşam saatlerinde kaos ve rekabet koşullarından uzak durmak önemli.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Dolunay evde yanlış giden ilişki kalıplarını kökten düzeltmenizi sağlayacak. Evden taşınan bir aile bireyi olabilir bu dönemde. Yeni eşya almak, düzen kurmak, yeni bir mahalleye taşınmak için çok uygun bir dönem. Hemen hızlı bir şekilde harekete geçin. Ev değiştirmeye aniden karar verebilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 23" R
Ay
Terazi
19° 48' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 51"
Venüs
Boğa
25° 22' 51"
Mars
Koç
14° 53' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 01"
Satürn
Balık
18° 05' 20"
Uranüs
Boğa
23° 29' 35"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 43"
Lilith
Başak
25° 32' 03"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>