Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk İlişkinizde ortaya çıkan yepyeni gelişmeler size olaylara daha değişik bir gözle bakmanız için olanaklar tanımakta. İlişkinizin değerini kavrayacaksanız.

Ay, işbirlikleri konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor. İşbirliklerinde tutarsız davranışlarla karşılaşabilirsiniz. İlginç olasılıklarla dolu bir gün. Değişik çevrelere girmek ya da öneriler almak size son derece cazip görünebilir.

Maddi konulara tutarsız yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Paranızı tutmakla harcamak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. İleriyi düşünerek hareket etmek en doğru seçim olacaktır.

Bugün son derece yoğun geçerken, dikkatli olursanız birçok probleminize de çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni ve ilginç konularla yönlendirebileceğiniz bir gün. İnançlarınıza sıkı sıkıya bağlı olabilir, ilgi duyduğunuz konuların üstüne ısrarla gidebilirsiniz. Kendinizi her zamankinden daha neşeli ve hayat dolu hissedebilir, sosyal ilişkilere yönelerek kendinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 01:47 itibariyle Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak.  Yeniayın oluşumundan 3 dakika sonra da Güneş Balık burcuyla örtüşecektir. Sürpriz bir takım gelişmelere işaret ediyor olabilir, beklediğimiz artış olabilir, elimize bir takım paralar geçebilir. Balık'la da lütuf içeren bir taraf olacaktır. İstediğimiz güzellikler gelecektir, istediğimiz şansı yakalayıp çevremizdeki insanlardan destek göreceğiz. Bu Yeniay ile birlikte çalışma hayatınızla ilgili konularda kazanç getirici işlere yöneleceğiz. Sağlam projelere yöneleceğiz. Öylesine, sıradan ve bir getirisi olmayan işlerden uzak duracağız. Bilgimizi, tecrübemizi geliştireceğiz veya hakim olduğumuz alanlara yöneleceğiz. Prensiplerimiz bir hayli ön planda olacak. Ancak bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her şeyin hemen istediğimiz gibi gelişmesini beklememek, sabırlı olmaktır. Attığımız adımın nereye varacağını iyi hesap edeceğiz. Bu Yeniay,  tüm enerjinizi kazanmak adına yönlendirmenin işaretçisidir. Para önemlidir. Kararlı bir şekilde hareket ederiz ve kendimizden bir hayli eminizdir. Yeteneğime, yaptığım işe göre almam gereken budur diyerek tavrımızı belli ederiz. Burada önemli olan önemsenmek duygusudur. Karşımızdaki kişi ister işverenimiz olsun ister hizmette bulunduğumuz kişi olsun. Hakkımız ne ise onu vermeyi veya hakkımız olanı istediğimizi bilmelidir. Zaten bu Yeniay,  istediğimiz bir şeyin gerçekleşeceğine duyduğumuz inancın da göstergesi olacaktır. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız. Evinizle ilgili yeni değişimler içindesiniz .Bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Bir taraftan hayallerinizi gerçekleştirmek için para harcamanız gerektiğinin farkındayken, bir diğer taraftan daha sağlam adımlar atmak istediğiniz ve geleceğinizi riske etmek istemediğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gerçekçi olmalısınız. Bazı hayaller peşinde koşup insanları da yanıltmayın. Bugün sizin adına dostlarınız bazı kararlar alacak. Bunları tepki vermeden uygulamaya çalışın.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, sizden yaşça büyük kişiler ve patronlarınızla görüşebilir, kendinizi toplum içinde saygın, iyi ilişkiler geliştiren, nazik ve kibar yönlerinizle göstererek, etkili ilişkiler geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde aileniz ve sevdiklerinizle gelişebilecek ani problemlere karşı sakin tavrınızı sürdürmeniz yararlı olacaktır.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmak için büyük savaşımlar vermenize rağmen bir arpa boyu yol kat edemediğinizi düşünebilirsiniz. Dirençli olduğunuz takdirde, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını yakında almaya başlayacaksınız.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 42" R
Ay
Aslan
07° 34' 00" R
Merkür
Koç
27° 59' 42"
Venüs
Boğa
17° 56' 26"
Mars
Koç
10° 17' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 23"
Satürn
Balık
17° 40' 45"
Uranüs
Boğa
23° 08' 32"
Neptün
Balık
29° 17' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 23"
Lilith
Başak
24° 51' 49"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>