Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde maddi konular,ve para konuları ve harcamalar söz konusu olabilir. Sahip olduğunuz kaynakları daha iyi değerlendirmek üzere üretkensiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, işlerin gecikmesi ve yanlış anlaşılmaların görülme ihtimalini yükseltir. Benim tavsiyem bu ihtimalleri göz önüne alarak hareket etmenizdir. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, çevremizle olan sıcak münasebetimizi arttıran bu enerji, hoşgörülü yaklaşımlarımızla insanları etkilememizi de sağlamakta. Duygularımızı sözle ve şefkatli tavırlarımızla karşımızdakine hissettirmeye çalışabiliriz. Sakinlik ve huzur arzumuz da oldukça yoğun. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin eleştirileri aranızda gerginlik yaratabilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilere dair ciddi konuşmalar ve ciddi yapılandırmaların arifesinde olabilirsiniz. Bu konuda bazı durumlar sizleri de huzursuz ediyor olabilir. İş ve kariyer yaşamınızdaki restleşmeler dostluklarınıza zarar verecek noktada olmamalı.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda geliştirmek istediğiniz işler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Geleceğe dair konularda kendinizi endişeli hissetmeniz mümkün. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kendinizle kalmak, düşünmek isteyebilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün özel hayatınız fazlası ile önem kazanmakta. Duygularınızı ifade ederken kırıcı sözler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Özellikle evli olanlar eşinize kendisini değersiz hissettirecek sözlerden kesinlikle kaçının. Bekar ve ilişkisi devam edenler ise şüpheci davranışlarınız sonucu ani bitişler yaşayabilirsiniz. Olumsuzlukların pişmanlığını yaşamak istemiyorsanız sağ duyulu davranmalı ve takıntılarınızdan uzaklaşmak için kendinizle mücadele etmelisiniz. Kırdığınız yerden kırılmak istemiyorsanız ruhunuzdaki Melek şeytanınızı yensin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah işe gittiğinde ortalığın biraz karışmış olduğunu görebilir ve işleri toparlamak sana düşebilir. İş yoğunluğun artmış olsa da pazartesi sendromunu kolayca atlatacağını fark edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin eleştirileri aranızda gerginlik yaratabilir. Kendine karşı korumacı oluşun, seni fazlasıyla savunmacı yapabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, ani karar aldığını ve ilişkinin bir şansı daha hak ettiğini düşünebilirsin. Akşam planlanan buluşmaya bazı aksaklıklardan dolayı geç kalabilirsin. Akrabalarınla diyaloğunda her detayı onlara vermemen gerektiğini öğreniyorsun. Özellikle yaşıtlarınla iletişimi kısıtlı tutarken, hayatındaki önceliklerin de değişiyor.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda mantıklı kararlar almanız mümkün. Eğlence hayatınıza dair yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz. İş ve aile ortamınız arasında gelgitler yaşayabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı denetim altına alacak, böylece ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçleniyor. Fakat, duygusal tedirginliğiniz devam edebilir. Hediye alabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>