Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bir ortaklık yapılacaksa zekice düşününüz. Para hesabınızı iyi yapınız. Bu dönemde, ilişkilerimizi her anlamda gözden geçireceğiz, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. En iyisini ortaya koymaya çalışacağız. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa birbirinize karşı dürüst bir şekilde konuşunuz. Yeni ilişkiye başlayanlar, en başından her şeyin açık bir dille ifade edilmesinde, kibirden uzak durulmasında, egosantrik hareketlerden kaçınılmasında yarar var. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Otoritenin uzun zamandır gizleyen bir Oğlak burcuysan, otoriteyi temsil eden bir aile büyüğüyle ya dayerindeki patronunla sorun yaşayabilirsin. Maddi anlamda kazancını yükseltmek isteyebilir, kendine yeni başlangıçlar yapmak için kendini internette yeni birararken bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan gün içerisinde tanışacağın kişiye ilk görüşte âşık olabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, hafta sonunu romantik ve doğayla baş başa olacağınız bir yere rezervasyon yaptırabilirsin. Bugün aynı zamanda ikili ilişkiler ve arkadaşlık ilişkileri üzerinde daha sorgulayıcı davranmaya başlayabilirsin. Güven duyma ihtiyacın ön plana çıkacak ve öncelikle yakın çevrendeki insanları gözden geçirmeye başlayacaksın. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinize dair bazı finansal sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Özellikle yakın çevre arasında gerçekleşecek olan bu durum ile adaleti tam anlamıyla kurmanız ve işletmeniz gerekecektir. Zira miras ve ortaklara düşen paylarla ilgili bir takım karmaşalar çıkabilir. Özel ilişkilerde ise kıskançlık ve manipülasyon ilişkilerinize zarar verebilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi daha heyecanlı yapabilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla farkındalık kazanacağınız anlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler çalışma isteğinizi arttırabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, özellikle ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi veya borç almak istiyorsanız çekinmeden harekete geçebilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Merkür Aslan burcuna geçiyor. Bu da sizin kazanç alanınızı olumlu yönde etkiler.Müşterileriniz çoğalır, ortaklı işlerden para elde edersiniz. Spekülatif değerler için şanslı bir dönem olabilir. İşleriniz artar, grup çalışmaları organize etmelisiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>