Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevreniz onu çok beğeniyor ve tam size göre biri olduğunu söylüyor. Siz de onunla birlikte olmaktan çok memnunsunuz. Bugün haberleşebilirsiniz ama görüşmeniz pek mümkün değil.

Birarkadaşınızla yakaladığınız uyum ikinizin de başarısına başarı katıyor. İkiniz de bunun farkındasınız ve bunu kaybetmemek için çaba harcıyorsunuz. Bugün yine ikiniz için de verimli bir gün.

Çok karlı bir alış verişin eşiğindesiniz. Bu alış verişle ilgili çeşitli kaygılarınız var ama kaygılarınız yersiz. Bu konuda bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız.

Bir arkadaşınız size akıl danışabilir. Ona onunla ilgili gerçekleri söylemekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamındaki huzurunuza ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı buluyorsunuz. Sizin huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşıyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın sizi eleştirmesine neden olabilir. Ama siz bu eleştirileri umursamayacaksınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, günlük hayatın trafiğini, yoğunluğunu ve bizim bu yoğunlukta bazen sadece etrafımızla ilgilendiğimizi, belki de kendimizi yorduğumuzun farkına varamadığımızın işaret ediyor. Oradan oraya koşturuyoruz, birilerine laf anlatmakla meşgulüz. Sanki dünyayı biz kurtaracağız. Tabii ki sonunda bu kadar yoğunluk aklımızı karıştırıyor ve bizi stres altına alıyor. Oysaki bu Dolunayda kendimize de bakmayı, ara sıra molalar vererek özgürleşmeyi, iç dünyamızın derinliklerinde o kız ve erkek çocuğu sevmeyi öğreneceğiz. Evet, hayat sadece koşturmak, birilerini memnun etmek değil. Kendimize özen göstermek gerekir. Böylece daha yararlı olabiliriz. Ay-Uranüs görünümü, kendimiz, ailemiz, evimiz için değişiklikler yapmanın, pozitif düşünmemizde yararlı olacağını işaret ediyor. Bizi rahatsız eden durumları, farklı aktivitelerde bulunarak unutabiliriz. Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerleyecek. Bu kendinize zaman ayırmak, bildiklerinizi özümsemek, kendinize göre yol almak arzunuzun işaretçisidir. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren ilişkilerinize daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren, bazı işler yoluna girmeye başlayabilir ve sıkıntılarınız hafifleyebilir. İnsanlar istikrarınızın, enerjinizin ve gücünüzün farkındalar. Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim, medya, seyahat veya hukuk başlıklı konularda değişik teklifler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İnandığınız konularda beklemediğiniz durumlar olabilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ifadelerinize özen gösterin. Akşam saatlerinde kişisel konularda hassasiyetler artabilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Olumlu ya da olumsuz anlamda çabanızın dikkat çekeceği tesirler altındasınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Bir olayın içyüzüyle karşılaşıp çok şaşırabilirsiniz. Şartları çok zorlamamaya çalışın.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda sizin kontrol edemeyeceğiniz bir sonuçlanma deneyimleyebilirsiniz.İç dinamiklerinizi atağa geçirecek bu duruma karşı sağduyulu ve metin olmanız gerekmektedir. Sağlığınızla ilgili denetimli ve dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle ruhsal ataklardan kaçınmanız gerekecek. İçinizdeki fırtınaları paylaşarak kendinizi rahatlatmalısınız.Akşam saatlerine doğru Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlayınca kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Dolunay sonrası çıkarımlarda bulunmak adına özel fırsatlara sahipsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 44' 55" R
Ay
Akrep
04° 37' 46" R
Merkür
Boğa
07° 36' 57"
Venüs
Boğa
26° 53' 01"
Mars
Koç
15° 49' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 18"
Satürn
Balık
18° 09' 56"
Uranüs
Boğa
23° 33' 49"
Neptün
Balık
29° 27' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 19"
Lilith
Başak
25° 40' 10"
True Node
Koç
14° 54' 29"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>