Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz. Değişik olanakları olan zevkli, hareketli zamanlar yaşayabileceğiniz bir gün. Her bakımdan ilginç bir gündesiniz. Yeni tanışmalar ya da yabancılar hayatınıza girebilir.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği alabileceğiniz görülüyor.

Yeniliklere açık olmanıza rağmen ayakları yere basmayan projeler ve gerçekçi olmayan düşünceler sizi yanıltabilir. Aşırı hevesinizi dengelemeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir, kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Tanıyacağınız yeni bir kimsenin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında etkili Güneş-Yengeç burcu seyri, ilişkinizle ilgili konularda dikkatli olunması gereken bir dönemdir. Bir oğlak her zaman planlı ve programlı hareket etmekten hoşlandığı için, birilerinin onayını beklemez. Bu durum ilişkisi veya evliliğiyle ilgili konularda da bu yöndedir. Ya partneri hakimiyeti baştan ele alacak, cesur davranan biri olacak veyahut Oğlak idaresi altında yaşamaya mahkum olacaktır. Güneşin bu seyri esnasında ise, Oğlak ihtiyaçlar konusunda partnerinin baskın olmayışı, gerekli olan çabayı göstermemesi veya tam tersine gereksiz şeylerin üstünde durması, pasif davranması hatta duygularını belli etmemesi nedeniyle gerilir. Oysaki her iki tarafın da, verimlilik, büyümek, gelişmek için el birliği yapmalarıdır. Oğlak gerektiğinde, sevdiğini sahiplenecek koruyacak ve kollayacak partneri de sevdiği insana çabasında yardımcı olacaktır. Tabii ki bu ilişkinin niteliğine bağlı gelişir. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, çalışma hayatı, sağlık ve birebir ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde ihtiyaçların gözden geçirilmesi ve güvenlik çerçevesinde ele alınmasında önemlidir. Sözgelimikonularında sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve her türlü noktanın önemle ele alınması önemlidir. Sağlığınızla ilgili konulara da önem vermek lazım. Eğitim, bir başka yere yerleşim, ihtisas, ticari konularda iyi düşünmek gerekiyor. İlişkilerde, görüş ayrılıkları var mı diye bir bakalım. Eğer evlenmeyi düşünüyorsak nerede yaşanacak, partnerindurumu, ailesine olan bakış açısı bunları iyice ele almak gerekiyor. Diyelim ki ayrılık kararı verdik. Duygusal düşünmemeli, probleme neden olan noktaları tekrar gözden geçirmeliyiz. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay huysuz bir etkide hareket ediyor. Etrafında sosyal konularla ilgili anlaşmazlık yaşayacağın insanlar olabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzene ve mükemmele düşkünlüğünüzü eleştiri bağımlılığı ile birleştirip hoşgörüsüz davranışlar içerisinde olmamalısınız. Değişken koşullara ayrıntılı bir incelemeden sonra yaklaşım sergilemeyin. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşkta mücadeleler olabilir. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen olaylar sizi duygusal olarak yorabilir. Çocuklarınız sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Sakin kalmaya gayret edin.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük organizasyonlar, farklı çevreler ve saygın ortamlarda bulunmak sizi heyecanlandıracak. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Sevdiklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve karamsarlık içine girebilirsiniz. Fakat bu haliniz uzun sürmeyecek. Çünkü yapmanız gereken pratik işlere odaklanacaksınız ve projelerinizi gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna yerleşen Güneş, aile meselelerinize ışık tutacak. Partnerinizle alacağınız ortak kararları bugünden itibaren uygulamaya başlayın. Geleneksel değerleri korumak için kolları sıvayın. Ortaklık enerjiniz canlanır.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 33" R
Ay
İkizler
25° 16' 31" R
Merkür
Koç
24° 25' 33"
Venüs
Boğa
13° 55' 25"
Mars
Koç
07° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 12"
Satürn
Balık
17° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 57' 09"
Neptün
Balık
29° 12' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 05"
Lilith
Başak
24° 30' 05"
True Node
Koç
15° 08' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>