Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda beklenmedik gelişmeler olurken, toplum yaşamınızda göz önünde bulunabilecek bir konumda bulunacaksınız. Sevdiğiniz kişi etkileyici ve cazip birisi ve onu kıskanıyorsunuz. Onun da sizi kıskanmasını anlayışla karşılamalısınız.

Bugünhayatınızla ilgili bazı evraklar arasında kaybolup gidebilirsiniz. Sizin için oldukça yoğun ve zor geçen birgünü olacak. Enerjiniz vepotansiyelinizin yüksek olması ile yinede sorunların üzerinden hatasız gelebileceksiniz.

Maddi bakımdan bu aralar çevrenizdeki insanlara göre daha iyi bir konumdasınız ve sizden her an borç para isteyebilirler. Borç verirken iki kere düşünmeli , borç verdiğiniz insanın güveneceğiniz birisi olmasına dikkat etmelisiniz.

Kendinizi çok zinde hissediyor bile olsanız soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız. Özellikle terlediğiniz zamanlarda kendinizi kollamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal yönden oldukça zayıfsınız. Bazı kişisel istekleriniz yüzünden çevrenizdeki insanlara yalan söylediniz ve size değer veren bir yakınınızı da fazlasıyla üzdünüz. O insanın güvenini kaybettiğiniz için de şimdi pişmansınız. Hayatta dürüst olduğunuz sürece başarılı olur ve sevilirsiniz bunu sakın unutmayın.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek ve bu geçişi yöneten Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu da gösteriyor ki, daha tedbirli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi gözden geçireceğiz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda gözümüz açık olacak. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgilenme anlamında bu süreci olumlu buluyorum. Yarım kalan işlerinizin bitirilmesinde Güneşin desteğini göreceğiz.  Bir takım belirsizlikler söz konusu ise, bunları aydınlatmanın yolu kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmektir. Ancak bazen öyle bir teklif veya gelişme olur ki, bunun kaçırılmaması lazımdır. O zaman ön konuşmayı yapınız ve düşüneceğinizi belirtiniz. Ne istediğinizi bilerek, kendinizden emin bir şekilde hareket ediniz. Eğer eksikleriniz varsa bunları okuyarak, araştırarak giderebilirsiniz. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu partnerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirir. Size karşı ılımlı davranabilir. Bu sayede huzurunuz yerine gelir. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,  

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Yengeç'te ilerlerken, partnerinize karşı duygusal yaklaşım içimde olacaksınız. Güven duygusuyla yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, karşınızdaki kişilere taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün,yoğun duygu çatışma içinde olmak istemiyorsanız, olayların farklı yönlerini de, düşünmeye çalışın ve esnek olun.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün için kurallar, yöntemler, uygulama veya zamanlama sorunları, karışıklıklar veya benzeri aksilikler nedeniyle yapmak istediklerinizi yapmanız zorlaşabilir. Sabrınızı ölçmek için güzel günler.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olmak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda uğraştığınız işlerde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edebiliyorsunuz. Girişimci olabileceğiniz günlerden birini yaşayacaksınız. Fedakarlık sınırınız tükenmiş gibi. Kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Sevdiklerinizi kırmayın.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, kendinize teknolojik bir alet satın alabilir, ilişkilerinizde kendinizi daha açık ve rahat ifade edebilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde randevular, görüşmeler ve yakın çevre ilişkileri öne çıkarken, aşk hayatınızda keyifli bir buluşma yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler ön plana çıkacak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, eşinizinhayatında yaşanacak sürpriz ve oldukça şanslı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde ona destek vermeli ve onun mutluluğuna ortak olup daha da başarılı olabilmesi için yanında olmalısınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>