Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir haftadır düşünüyorsunuz. Aşktaki tartışmaların ve bu tartışmalardaki haklılık iddialarının neden daha sert ve inatçı olduğunu çözemiyorsunuz. Aşk yerine kişilikleri sorgulamanız gerekiyor.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Bir satış işi, eğer gerçekleşirse sizi birçok bunalımdan kurtarabilecek. Ama biraz üzerine düşmeniz gerekiyor. Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir.

Vardığı sonuçtan hiç sorumlu olmadığınız bir olaya, başınıza dert açabilecek kadar yaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Attığınız her adım doğru olmayabilir. Kendinize bu kadar güvenmeyin. Sizi eleştirenlerin de bir bildiği vardır. Onları dikkate almalısınız. Bugünlerde en büyük sorununuz, yaz mevsiminin size dokunmadan geçip gidiyor olması. Bir türlü yapamadığınız tatil düşlerinize giriyor. Ama sonbaharın sıcaklarında bu emelinize kavuşacaksınız.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  Ay-Aslan burcu geçişiyle Cuma gününe uyanırken bu enerji,  başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, ilişkilerimizin gözden geçirilmesi, hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde biraz daha zamanı önemsememiz gerektiğini işaret ediyor. 20 Eylül tarihinden bu yana olanlara bir bakalım. Bir durgunluk söz konusuysa bu durum 4 Kasım tarihinde açılabilir. Bunun için biraz sabırlı olmak lazım. İş ortaklılarında da, karşı tarafla aramızdaki birlik ve beraberlik olgusuna bir bakalım. Sorunlar varsa, sakince ele alalım. İş girişimlerimiz, görüşmelerimizde de, şartlara bakmak, sadece kendi bakış açımız değil, diğer tarafın da durumunu gözetmek gerekiyor. İşten ayrılmayı düşünüyorsak hemen karar vermeyelim. Bir konum değişikliği bekliyor ancak bir türlü gerçekleşmiyorsa, olumsuz düşünmeyelim. Çünkü bu konularda dediğim gibi, 4 Kasım tarihi belirleyici olacaktır. Yeni projeler, planlar da, içten içe ilerleyebilir. Bunları dert etmeyin. Beklenmedik durumlar oluşursa, olan biteni mantıklı bir şekilde ele alırsanız, çıkış yolu bulabilirsiniz. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu etkisi gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumuilişkilerinde iletişimin kıymetli olduğunu işaret ediyor. Hem politik tarzda konuşmak, hem mantıklı olmak, adil ve barışçıl tarzda irtibatta bulunmak yararlıdır. Bu görünüm sizin için gayet olumludur. Sadece yavaş bir seyir gösterirse bunu sorun etmeyin. İçin için pişen yemek gibi düşünün. Bu da işlerin lezzetli olacağının, gelişeceğinin işaretçisi olabilir. Sabırlı olmak lazım. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir. Kimse zorlamıyorsa, uzatmanın ne anlamı var? Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yenilenme ve kendini aşma temaları öne çıkıyor. Kendi girişimlerinizin önünü açacak ani değişiklikler olabilir. Daha güçlü bir finansal yapı kurmanızı sağlayacak görüşmeler yapabilirsiniz. Ortak paralarınız ve yatırımlarınıza dair hareketlilik gözüküyor. Mali konularda uzman kişilerden tavsiye alabilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIĞINIZ yerle ilgili şikayetleriniz arttı. Ya buna bir çare bulun ya da hayıflanmayı bırakıp köklü bir değişim için fırsat arayın.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>