Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve çelişkili bazı duygular yaşayabilirsiniz. Genel çevrenizde oluşabilecek bazı gerginlikler duygusal durumunuzu olumsuz olarak etkileyecektir. Sevdiğiniz kişiyi kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi kararsız hissedebilrisiniz.

İş yaşamınızda önemli ölçüde bir yoğunluk yaşayacağınız ve üzerinize aldığınız sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. Düzenli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacaksınız. Ancak çalışma ortamınızda dengesizlik olarak yorumlanabilecek bir sorun yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli düşüneceğiniz ve sorumluluklarınızın bilincinde olacağınız bir gündesiniz. Maddesel konular sizin için önem kazanacaktır ve bu konularda son derece sabırlı davranmayı başaracaksınız. Ancak yeni bir girişimde bulunmak için olumlu bir günde değilsiniz.

Bugün işinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken ailenizi ve kendinizi ihmal etmemeye çalışmalısınız. Kişisel çalışmalarınızla başarıya ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak sizi strese sokacak durumlardan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilirsiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, her ne kadar iyi niyetli olsak da,  çıkarlarımızı korumamız  gerektiğini bilmeliyiz.  Kimseden kimseye fayda yok diye içimizden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşüneceğiz. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, halledilmesi gereken işlerin, görev ve sorumlulukların sizi yorabileceğini gösteriyor. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, daha fazla kazanmak adına girişimci olmamızı destekliyor. Amacımız ne ise ona göre tercihimizi yapalım. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi, sadece biraz daha özenli davranalım. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, ortak bölüşülen mallar, paralar, cinsel yaşam, ilişkinizle alakalı konular veya problemlerin sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Sizin için önemli olan inandığınız değerler ve bu değerleri koruma arzunuz. Bu yüzden hırslı davranıyor olabilirsiniz. Ancak bencil insanlardan da hoşlanmıyorsunuz. Bu saatlerde özellikle hem partneriniz hem de ailenizle ilgili meselelerde kendinizi bir hayli baskın şekilde ifade edebilirsiniz. Herkes haddini bilmeli diye düşünürsünüz. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinize sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de; onlara daha yakın ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Emlak işleri ile ilgili değişimler de gündeminizde olabilir. Yeni bağlantılar peşinde koşturmanız sizi daha da motive ediyor.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir. Gezegenler sizi destekliyor. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KISKANÇLIK krizi yaşayabilirsiniz. Soğukkanlı olun, size karşı haksızlık olduğunu düşünseniz bile sert çıkışlarda bulunmayın.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>