Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle Aslan burcu kadınlarının bu hafta riske girmeye niyetleri yok. Haftanın sonlarına doğru sevdiğiniz kişiyle küçük bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiğinizle geçireceğiniz baş başa saatler size zindelik verebilir.

Özellikle sabah saatlerini değerlendirmekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Birarkadaşınız hafta sonunda sizinle ilginç bir görüşme yapacak. Size bir takım gizli fikirlerinden söz edecek ve sizin de fikrinizi almak isteyecek.

Bu hafta içinizdeki çılgınca para harcama isteğini dizginlemek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü önünüzde görünen oldukça uzun bir sure için hedefleriniz var. Paranızı çarçur etmek ve geçen zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları çekmek istemiyorsunuz.

Zaten bütün zorlukların üstesinden gelecek enerjiye sahipsiniz. Sağlığınıza da özen gösterdiğiniz takdirde, huzurlu ve verimli günler sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü,hayatınız, yolculuk, eğitim, aileniz ve sağlığınızı ilgilendiren konuları vurguluyor. Belli bir dirençle karşılaşıyor, hatta zaman zaman bir hayli tedirgin oluyorsunuz. Ancak Merkür gerilediği için, tabii ki şu anda görünen sıkıntıların geçmişle alakalı olduğunu söyleyebiliriz. Merak etmeyiniz. Bunlara farklı bir çözüm yolu bulmak mümkündür. Biraz sakin olunuz. Başkalarının desteği ve kolaylıklar Nisan sonu itibariyle sizleri memnun edicidir. Saat 02:25 Ay-Güneş olumlu görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşumunda, davranışlarımız etrafımızdaki kişileri de rahatlatıcıdır. Bu enerjinin etkisi altında huzursuzluktan uzak, kendimizle ve dünya ile barışık, hayatı güzel yanlarıyla ele alarak geceyi geçirebiliriz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı olaylar sana 'Pes' dedirtebilir. Maddi anlamda planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar hayatınızda önemli bir yer edinebilir. Bugün aldığınız haberler yanıltıcı söylemler içerebilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, görüşmeler, yakın çevrenizde hassasiyetler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha çok anlatmak isteyebilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile içindeki olumsuz gelişmeler size duygusal anlar yaşatabilir. Moral toplamanız için yine onlardan destek alacaksınız. Kırıcı olmayın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, beklediğiniz para akışı, alım satım işleri ve ilişkilerde özgürlük ihtiyacınızla ilgili mücadele alanları oluşurken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu içinhayatınızda, sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sakinliğinizi korumanız ve ilişkileri dengelemeniz gereken bir günde bulunacaksınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarınızla ve sevdiklerinizle eğlenceli programlar devrede olacak. Son derece aktif bir gün geçirebilirsiniz. Dalgın ve hayalperest olabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı devreye sokun.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Deniz veya göl kıyılarına küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi dolu bir düzeye çıkarabilirsiniz. İlişkilerde beklenmedik ilişki problemleri ve stresler ortaya çıkabilir. Çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşler ve komşularla uzaklaşmalar bu beş günlük süreçte etkili olabilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel çalışma eğilimlerine girebilir, bu şekilde de çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Takım çalışması yerine yalnız başınıza çalışmayı tercih ederseniz, bugünün potansiyelleri doğrultusunda daha fazla yol alabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 01" R
Ay
Balık
16° 50' 54"
Merkür
Koç
18° 45' 01"
Venüs
Boğa
05° 31' 02"
Mars
Koç
02° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 53' 29"
Uranüs
Boğa
22° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 50"
Lilith
Başak
23° 44' 40"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>