Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tecrübelerin Yol Gösteriyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Huzursuzlukların yavaş yavaş son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelişmeleri yakından takip etmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Endişeler olaylara yönelik olsa da bunun getireceği güvensizlik hissi insan ilişkilerinize de yansıyabilir. Aile ya da çalışma ortamınızda bununla alakalı net bir sorun olmasa da kulağınıza bazı haberler gelebilir. Bugün ortak karar vermek gereken konular öncesinde aranızdaki belirsizliği çözmenizde fayda var.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi belirlemek ve bu hedefler doğrultusunda adımlar atmaktan keyif alabilirsiniz. Aynı zamanda, duygularınızı açıkça ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişimde açık olmaya özen gösterin. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeye odaklanmak size iyi gelebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi Oğlak burcuysan, tecrübelerin birçok işi başarıyla tamamlamanı sağlayacak. Sektör içinde parmakla gösterilen bir marka yaratmış olmak özgüvenini arttırıyor. Yakın arkadaşlarınla birlikte tatil planları yapabilirsin. Şehrin gürültüsünden uzak, sakin yerler tercih ediyorsunuz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ilişkilerinizde rayına oturmayan konular olabilir. Ortaklığı, işbirliğini, çalışmaları sürdürmek konusundaki çabanızın sonuna geldiğinizi hissediyorsanız kendinize ve muhataplarınıza zaman tanımalısınız. Bugün ileriye dönük kararlar almadan önce bugünü ve takip eden birkaç günü daha objektif bir gözle takip etmeye çalışın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün isteklerinizi elde etmek için gergin tavır sergileyebilirsiniz. Tartışmalara açık alan bırakmamalısınız. Sorumluluklarınla ilgili üstlerinizle mücadele etmek yerine konuları başka bir güne erteleyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde gündeme gelebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Aşk konusunda partnerinizden gelecek teklif ile kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından alacağın bilgi ve haberler, yeni bir konuya odaklanmanı sağlayabilir bugün. İlham konusunda hiçbir sıkıntın olmayacak ve strateji kurmak konusunda da kendini konuşturacaksın. Algılarının açık olacağı bir gündesin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün tipik olarak zor veya çetrefilli meselelerle yüzleşmek daha kolay olabilir. Normalde erişilmesi zor olabilecek duygular, psişik olarak açık olduğunuz için şimdi ortaya çıkabilir. Yine de gün ilerledikçe kendinizi güç ve pozitiflikle ifade etmek o kadar da kolay değil. Değişiklikleri kabul etmek ya da işlerin nezaketle ilerlemesine izin vermek için çaba harcayın. Para gibi konular artık oldukça çetrefilli olabilir. Bir konuyu veya endişeyi dile getirmek iyileşmeye yol açabilir ancak yol boyunca karmaşık duygular yaşayabilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmaktan kaçınmak en iyisidir çünkü bir sorunu zorlamaya çalışmak şu anda yalnızca hayal kırıklığına yol açacaktır.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni kararlar alabilir ve istediğiniz konularda adımlar atabilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve yönlendirme gücünüz yüksek. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan dopru anlamda yarar sağlamanız gerekmekte. Gelişmeleri yakından takip edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün iş, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim alanlarında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 02' 05" R
Ay
İkizler
02° 51' 48" R
Merkür
Koç
22° 51' 18"
Venüs
Boğa
11° 56' 24"
Mars
Koç
06° 33' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 25"
Satürn
Balık
17° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 51' 32"
Neptün
Balık
29° 09' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 55"
Lilith
Başak
24° 19' 22"
True Node
Koç
15° 16' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>