Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son zamandaki içe dönüklüğünün arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor. Onu dışardan herhangi biri gibi gözlemleyebilirsiniz. Bu, sizden gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını daha netleştirebilir.

Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor. İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları pek ilginizi çekmiyor.

Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz pek yarar getirici görünmüyor. Yakınlarınızın, size harcamaları azaltmanız anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil.

Söylentileri önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanıyor. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var,ilişkilerinizde sizi üzücü durumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı rastlantılar gününüz. Beklenmedik ani ve sevimli fırsatlar kapınızda, kapıyı çalmalarını beklememelisiniz. İlgi duyduğunuz her şey, hiçbir endişe yüklemeden sizi kendine çekebilir. Önümüzdeki günler içinde belli konularda karşılaşabileceğiniz engeller, geri dönülmez kaydıyla aldığınız kararlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba gününe, saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji, özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu  ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını  söylemektedir. Saat 20:35 Ay-Pluto zorlu görünümü, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek niyetindeyiz. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da yoruyor tabii ki. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, İlişkimiz ve her türlü ortaklıkta,  ailemiz ve güvenlik konularında hassas ve derinlikli bir şekilde düşünebiliriz. Hem sevdiklerimizi korumak isteriz hem işlerimizi başarılı bir şekilde  halletmekten yanayız. Bu görünüm partnerinizin bir takım meseleler nedeniyle desteğinize ihtiyacı olduğunu gösterir. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda kendinizi haklı görür eşiniz üzerinde sessizliğini korumasına rağmen baskı kurmaya devam ederseniz, sizinle tartışma içine girmeden radikal bir karar alabilir. Sarsıcı bitişler yaşamak istemiyorsanız, akıllı davranın ve egonuzun yüreğinizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş hayatınızda ise girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve yeni kapıların size açılmasını sağlayacaktır. Bekar oğlaklar sizlerde karşı cinsin üzerinde olduğunuzdan farklı etkiler bırakıp hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi kendinize öz eleştiride bulunarak sakinleşmenin yollarını aramak olmalı sizler için.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir. Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sıkıntılar yaşanabilir. Konuşmaların yanlış aktarılmasından kaynaklanan problemlerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Toplum önünde olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bürokratik konular işlerinizin yavaşlamasına neden olabilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Değerinizin yükseldiğini görerek emeğinizin karşılığını aldığınızın farkına varacaksınız. Gülmeyi hatırladınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve ilişkilerinizde problemli bir enerjiden geçerken, zihinsel ve fiziksel sağlığınıza her zamankinden daha çok önem vermeli, kendinizi yoracak ve üzecek kişi ve olaylardan uzak durmayı tercih etmelisiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki, arkadaş ortamlarınızdaki oluşumlar ilişkinizi destekleyecek. Ortaklaşave projelerinizde sorumluluğu da paylaşacaksınız. Güzel gelişmeler altındasınız.tasında olabilir, dikkatli olun.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan güvenilir destekler ve yardımlar alabileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan ortaklık teklifleri gelebilir bu hafta sizlere ama değerlendirmek için önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Uzun süre hayatınızda kalacak yeni güvenilir kişilerle tanışabilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>