Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son zamandaki içe dönüklüğünün arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor. Onu dışardan herhangi biri gibi gözlemleyebilirsiniz. Bu, sizden gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını daha netleştirebilir.

Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor. İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları pek ilginizi çekmiyor.

Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz pek yarar getirici görünmüyor. Yakınlarınızın, size harcamaları azaltmanız anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil.

Söylentileri önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanıyor. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var,ilişkilerinizde sizi üzücü durumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı rastlantılar gününüz. Beklenmedik ani ve sevimli fırsatlar kapınızda, kapıyı çalmalarını beklememelisiniz. İlgi duyduğunuz her şey, hiçbir endişe yüklemeden sizi kendine çekebilir. Önümüzdeki günler içinde belli konularda karşılaşabileceğiniz engeller, geri dönülmez kaydıyla aldığınız kararlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda seyredecek Güneş süresince, başkaları üzerinde maddi anlamda etkili olmaya çalışırız. Çıkarlarımızı düşünürüz. Bazen arzularımız öylesine yoğundur ki, kaybetmekten korkarız. Ancak mecburen uymanız, anlayışlı olmanız gereken durumlar oluşabilir. Sözgelimi ilişkide partner bir hayli baskın olabilir veya sorunlar yaşanabilir. Burada dikkat edilecek husus, ortaklığın niteliği üzerinde düşünmektir. Al gülüm ver gülüm hesabı iyi yapılmalıdır. Borçlanma konusunda dikkatli olunmalıdır. Bölüşülen paralar, mallar veya miras davalarında taraflar olarak birbiriniz üzerinde baskı kurmak yanlıştır. Bu dönemde, ilişkinizi,ortaklığınızı mutlaka gözden geçiriniz. Hisseli paralar, vergi, kredi ödemeleri, ameliyat, eş vasıtasıyla elde edilen para veya eşin mali durumu ile ilgili konularda mutlaka bilinçli olunuz. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası, eğitim-ticaret-yurtdışı,veya farklı konulardaki plan ve projelerinizi gözden geçirmekte yarar vardır. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kafanı karıştıran olaylar üzerinde durmak istemiyorsun. Gün içinde ailenle zaman geçirmek isteyebilirsin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakarlıklara ve kazalara karşı dikkatli davranmalısınız.Sezgilerinizin güçleneceği bir gün.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün eşinizle ya da ilişkilerinizle ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ortak para ve yatırım konularında kendinizi oldukça motive ve istekli hissedebilirsiniz. Çalışmaktan, mücadeleden kaçınmayabilir, yanınıza da yine güçlü, kuvvetli, dirayetli kişileri çekebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka işleri, kredi, faiz, vergi konuları, ortak para konuşmaları ve görüşmeleri üzerine eğilebilirsiniz. Değişim ve dönüşümlere açık bir dönemdesiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde partnerinizin sorunları size duygusal açılımlarda zorluk verir. Kendisinin sağlık problemleri size yansır ve sizden özel ilgi bekler. Bir yere kadar ona yardımcı olabilirsiniz. Haftanın songünü çalışanlarınıza mesai yaptırarak ya da siz uzun saatler çalışarak işleri toparlarsınız. Nefes almayı unutmayın.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>