Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapacaksınız fakat dikkatli olmalı ve bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni konulara duyduğunuz ilgi, sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün planlamalar yapmak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:19 Ay-Boğa seyir etkinliğinde, aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik baş tacınız olacak. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği  ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, bir yandan huzur ve güveni her anlamda hissetmenizi diğer yandan fikirlerinizi uygun bir dille akıllıca ifade etmenizi sağlar. Bu görünüm sizler için gayet olumludur. Hem duygular hem aklınız gayet verimli çalışır. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizle ilgili endişe taşıyabiliriz.  Ancak şunu da iyi biliyoruz ki, ayaklarımızın üzerinde durarak bir çözüm yolu bulmamız gerekiyor. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş kombinasyon burcunuz Başak'a geçerek güç ve başarma isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Yeni projeler gündeme gelecek.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın her alanını tek detayı atlamadan planlamanız gerekiyor. Doğru bilgi toplamanız ve duygusal konuların sizi durdurmasına izin vermemeniz durumunda kazanacak çok şeyiniz var. Özgün yaklaşımlar rekabet ortamlarından başarıyla çıkmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yerlerde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yaratıcılığınızı kullanarak en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle yolculuk planları yapmak sizi mutlu edecektir.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişelerden uzaklaşıp yaratıcı insanlarla görüşeceksiniz. Karşınıza çıkacak kişiler duygularınızı harekete geçirecek ve kendinizi keşfedeceksiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü kişiliğinizle kendinizi harekete geçirmek, sportif faaliyetlerde bulunmak ya da eğlenceli ortamlar içine girmek isteyeceksiniz. Kafanızı dağıtmanın en kolay yolu bu.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havaların enikonu ısındığı ve epey sıcak zamanlara girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz. Günün teması yuva olacaktır.Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Daha hesaplı ve sebatlı davranmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkilerinizde bir parça sebat ve sabır göstermeniz gerekebilir. Zihinsel ve hukuksal olarak işlek bir aylık sürece başlamış bulunuyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 04" R
Ay
Balık
07° 55' 52"
Merkür
Koç
18° 22' 23"
Venüs
Boğa
04° 45' 22"
Mars
Koç
02° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 12"
Satürn
Balık
16° 50' 21"
Uranüs
Boğa
22° 31' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 47"
Lilith
Başak
23° 40' 33"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>