Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize anlamsız bir nedenle tavır aldınız, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Tavırlı haliniz artık sıkıntı vermeye başladı.. Ayağınızı denk almalısınız.

Bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. İşe odaklanıp bazı saçmalıkları görmemeye çalışın.

Büyük harcamalar yaptınız ve şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler varken bir de bugünkü savurganlığı yapmamalıydınız.

Arkadaşlarınızdan biri, sizi çok ayrı özel bir yere koymuş, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız. Yakın bir dostunuzla kırgınlığınız var. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürprizle karşılaşacaksınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, arefe gününe, saat 02:13-saat 20:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altında adım atıyoruz. Bu süreçte kararlarımızı uygulamak,  veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve  sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Saat 07:00 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve aile yaşamınızdaki değişimlerin işaretçisi olurken, ilişkilerinizden finansal ortaklıklarınıza kadar geniş bir alanda yenilikçi düşünmenin önemini vurguluyor. Sizin hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek, dar kalıplar içinde kendinizi hapsetmemeniz gerekiyor. Ay-boşluk etkisinde gerçekleşen bu görünüm,  iyi bir analizde bulunmanın önemini vurguluyor. 23 Eylül saat 11:20-23 Ekim saat 20:47 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur,birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Sizler bu dönemde, çalıştığınız ekip içinde  veya yer aldığınız ortamlarda bencil tavırlardan hoşlanmadığınız gibi,  sizi umursamayan kişilerden de pek hoşlanmazsınız.  İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Saat 20:51 itibariyle etkili olacak  Ay-Kova burcu geçişinde, sesinizi duyurmak sizin için gayet önemlidir. Işıl ışıl parlayan gözleriniz, her istediğinizi sevgilinize kabul ettirebilmenizi sağlayabilir. Ancak burada aklınızın size rehberlik ettiğini de söylemek lazımdır. Çünkü Uranüs etkisi altındaki Ay günlerinde zekanız, fiziksel  çekiciliğinizle aynı paraleldedir. Farklı seçenekleriveya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz. Saat 21:34 Ay-Satürn olumlu görünümü, her türlü zorluğun üstesinden gelebilme, neyin üzerinde yürüdüğümüzün farkında olarak kararlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 21:36 Güneş-Satürn görünümü, tecrübelerimiz, bilgimiz ve deneyimlerimizi biralanında güçlü şekilde ortaya koymamızı destekleyicidir. Hayat bazen insanı nasıl da yoruyor. Hatta umutsuz düşünmemize yol açıyor. Ancak bu görünüm, kendinizden asla şüpheye düşmeden, tüm gücünüzle ileri adımlar atmanızda yardımcı oluyor. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani kararlar veya alelacele yapılan planlar kayıplara neden olabilir. Bağlayıcı sözler vermeden, bazı konular üzerinde anlaşmaya varmadan, belli evraklar imzalamadan, biletler almadan veya anlaşmalar yapmadan önce, karşı karşıya olduğunuz durumların, işlerin ya da konu her ne ise onun uygulanabilirliği, avantajları veya sizin için uygun olup olmadığı üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor. Hata yapmamak için detaylara önem verilmeli.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar, çok fazla yoruldunuz, çok işle uğraştınız, ama çoğu da halloldu neyse ki. Ancak, belli konularda anlaşmaya varmadan önce konuların pratik ve uygulanabilir olup olmadığına ya da size ne kadar hitap ettiğine bakmanız lazım. Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üzerinde değişiklikler yapılması gereken konular var. Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir. Bugünlerde, gündemdeki değişiklikler veya öğrenilen bilgiler nedeniyle bazı konularda plan yapmamız, planlarımızı revize etmemiz veya tavırlarımızı buna göre belirlememiz gerekebilir. Bazı ilişkilerimizin ne kadar sağlam olduğunun farkına varabilir veya ne olursa olsun karşımızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğimizi fark edebiliriz. İlişkilerde sürprizlere açık günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Tehlikelerden korkmaz birisiniz. Aşk konusunda da bugün cesaretli ve cömert davranıyorsunuz. Karşı cinse biraz dikkat edin. Bencil olabilirler. PARA: Çok istemek şartıyla rahat ve huzurlu hayatı elde edeceksiniz. Bunu sağlamak için çok fazlaüreterek mali durumunuzda değişimler ve yükselişler kaydediyorsunuz. SAĞLIK: Aceleci ataklarınız kalp bölgenizi yorabilir. Rahat bir gün geçirmeye çalışın.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda ailenize yardım etmek önem kazanabilir. Yapacağınız yardımlar size güzel adımlarla geri dönecek. Kimliğinizi, kariyer alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aniden oluşan bir aşk haftaya damgasını vurabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. İş yerinize de sürpriz bir hediye paketi gelebilir ya da siz işteyken sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz ailenizle ilgili.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

23 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 35" R
Ay
Başak
21° 17' 23"
Merkür
Boğa
02° 32' 43"
Venüs
Boğa
22° 25' 33"
Mars
Koç
13° 03' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 01"
Satürn
Balık
17° 55' 55"
Uranüs
Boğa
23° 21' 14"
Neptün
Balık
29° 22' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 33"
Lilith
Başak
25° 16' 04"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>