Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor.

Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz, saat 01:23 Ay-Pluto görünümüyle başlıyor ve gözlem gücümüzü yükseltiyor. Etrafımızdaki insanları, durumları titizlikle ele alacağız. Gücümüzün farkındayız. Fakat halletmekte zorlandığımız meseleleri de çözmeye, yerli yerine koymaya, anlamaya çalışacağız. Saat 21:08 Merkür-Neptün görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda akıllı bir şekilde hareket etmenin önemini gösteriyor.  Ancak tek sorunhayatının, sizi dış dünyadan uzaklaştırması olur ki, bunu yapmayınız. Eğer gerçekten verimli şekilde çalışmak istiyorsanız, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. Dedikodular, sizi yanlış anlayan insanlarla uğraşmak, profesyonel anlamda zorlayıcıdır. Ancak Merkür, akıl yoluyla, akışa ayak uydurarak hepsinden üstesinden gelmenizde size destektir. Siz ilham gücünüzü ve yaratıcı ifadenizi sergilemekten çekinmeyiniz. Sizi örnek aldıklarını biliniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler. Her ne kadar belli konularda açık açık konuşmak işin,birlikliklerinin ya da ilişkilerin asıl ihtiyacı gibi dursa da, bugün, gerilimden uzak kalmak için sessiz kalmak daha doğru olacaktır.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular ve medya gündeminizi meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim içinde olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmaya girmemeye çalışın.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Kolayca vazgeçmek yerine durup, olaylara çözüm bulmayı tercih ediyorsunuz. Ruhsal kayıplarınız sizi yoruyor. Bu kadar da mücadeleci olmamalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya ortağınızın hayatındaki gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu etkiliyor. Parasal konularda önemli fırsatlar sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarınız olabilir

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç hesapta yokken ani bir yatırım kararı ile ev, araba ya da arsa alabilirsiniz ya da bununla ilgili bir peşinat yatırabilirsiniz. Ya da elinizden çıkarmak istediğiniz bir mülkünüz, satılığınız var ise çok hızlı bir şekilde müşteri bulabilirsiniz. Ya da bir borcunuz vardır sürpriz bir ödeme kolaylığı, faiz indirimi gibi bir durum söz konusu olabilir.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 41" R
Ay
Terazi
11° 35' 33"
Merkür
Boğa
04° 52' 44"
Venüs
Boğa
24° 32' 07"
Mars
Koç
14° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 17"
Satürn
Balık
18° 02' 41"
Uranüs
Boğa
23° 27' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 41"
Lilith
Başak
25° 27' 28"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>