Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyiminiz, oyunu kuralına göre oynamayı öğretti çünkü.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Ona ayırdığınız parayı daha işlevsel bir ihtiyacınız için kullanacaksınız.

Sadece sizin bildiğiniz bir sırrı artık yalnız başınıza taşımak istemiyorsunuz. Çok yakında birileriyle paylaşmak istiyorsunuz. Kiminle paylaşacağınıza iyi karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Aşk yaşamı : Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 21:44 Merkür-Satürn kavuşumu, iç dünyanızın kapılarını dışarıya kapatarak, kendinizle baş başa kalmanın işaretçisi olsa da, bir işin bitirilmesi, üzerinde düşünülmesi, tamamlanması anlamındaki çalışmalar için gayet faydalıdır. Tabii ki hızlı ve aktif olmamız gerekirken, kolayca dağılmamız da mümkündür. Bazen öyle sıkılırız ki, üstümüzdeki baskıdan bunalırız her şeyi bir yana atmak isteriz. Ancak sorumluluk sahibi oğlaklar için bu durum enderdir. Benim size tavsiyem sağlığınıza da önem vermenizdir. Dinlenmeyi, kendinizden bu kadar taviz vermemeyi de biliniz. Saat 22:42 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatrımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna gideceksiniz. Kariyer fırsatları kapınızda olacak. Ayrıca zihninizi geliştirecek konular üzerinde yoğunlaşacak ve katılacağınız seminerlerde kendinizi ispat edeceksiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olgun davranmalı ve soğukkanlı kalmaya çalışmalısınız. Aksi halde sizi yanlış tarafa çekmeye çalışan kişiler karşısında pasif kalabilirsiniz. Öte yandan finansal ve hukuksal konularda daha araştırmacı olmanız gereken günlerdesiniz. Günün Atmosferi:Seyahat etme, yeni şeyler keşfetme olanakları artıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğu durumda söylenenin aksini yapmayı adet haline getirdiniz. İnatçı tavırlarınız asabiyete dönüşebilir. Bu durumverenlerinizin dikkatini çekmemeli.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durulacak işler için çok güzel fikirler, gelişmeler ve fırsatlar karşınıza gelecek. Bu kadar güzel gelişmeler yaşansa da hayata biraz sıkıcı, dar ve karamsar bakabilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi hevesli hissettiğiniz bir Merkür gününe başlıyorsunuz. Akşam saatlerine kadar bilgelik gücünüz düşük ve isteksiz olacaktır.Ancak geceye uzanan bu süreçte biraz dışa dönük olabileceğiniz vakitler deneyimleyeceksiniz. Yine aynı saatlerde kariyerinizi parlatabileceğiniz fırsatlara sahip bir ruh yapısında olacaksınız. Dengeli davranışlarınız takdir toplayacaktır. İş ve kariyer odaklı fikirlerinizi ortaya dökmek anlamında sizi destekleyici kişilerle bir arada olmak ve sohbeti koyulaştırmak isteyebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>