Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir. Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin, biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya  yuvasından ayrılabilir,hayatıyla ilgili yeniliğe  kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir.Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, hem bilgimizi hem tecrübemizi başkaları üzerinde etkili olabilecek şekilde ifade edebiliriz. Bu görünüm, özgüven duygumuzu yükselticidir. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, yolunuz üzerinde duran engelleri aşıp, hedefinize ulaşmak istersiniz. Haklı olduğunuz bir mücadele içindesiniz. Birileri beğense de beğenmese de artık bu yoldan geriye dönüş yok diye düşünebilirsiniz. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendinize yeni bir hedef belirlemek, bilgi ve tecrübenizi geliştirmek amaçlı bir yolun işaretçisi olabilir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatleri üzerinize çekmek için duygusal yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Dinleyici kitlenizi belirlemeniz durumunda, evde ya da ailenizde olumlu değişiklikler yapabilmenize yardımı dokunabilecek kişileri ikna edebilirsiniz. Aile ilişkilerinizi güçlendirmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hakkında yeni planlar yapabilir ya da duygusal açıdan etki altında kalabilirsiniz. Daha olumlu düşünmeye bakın.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz bugün. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş çevrenizle yapacağınız planlarda sevdiğiniz insanın bu isteklerinize dahil olmaması sizi yorabilir.Yorgunsunuz ve aslında el atmanız gereken birçok konu olmasına karşın, içinizden bir şey yapmak gelmiyor. Hemen silkelenin ve enerjinizi doğru yönlendirin.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve toplum yararına çalışan kuruluşlarla ilgili gizli kalmış konularda aydınlanma ve farkındalık geliştirebilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı geliştirmek için ihtiyacınız olan ve görmekte zorlandığınız gerçekleri ortaya çıkartabileceğiniz bir farkındalık bilinci geliştirebilirsiniz. Yakın dostlarınızın sırları ve itirafları ile yüzleşmeniz mümkündür. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi insanlardan oldukça uzakta tutmaya çalışabilirsiniz. Sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz, günün ana konusu olabilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 51" R
Ay
Başak
02° 17' 54"
Merkür
Boğa
00° 28' 23"
Venüs
Boğa
20° 27' 09"
Mars
Koç
11° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 18"
Satürn
Balık
17° 49' 22"
Uranüs
Boğa
23° 15' 39"
Neptün
Balık
29° 20' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 41"
Lilith
Başak
25° 05' 24"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>