Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk İlişkinizde ortaya çıkan yepyeni gelişmeler size olaylara daha değişik bir gözle bakmanız için olanaklar tanımakta. İlişkinizin değerini kavrayacaksanız.

Ay, işbirlikleri konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor. İşbirliklerinde tutarsız davranışlarla karşılaşabilirsiniz. İlginç olasılıklarla dolu bir gün. Değişik çevrelere girmek ya da öneriler almak size son derece cazip görünebilir.

Maddi konulara tutarsız yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Paranızı tutmakla harcamak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. İleriyi düşünerek hareket etmek en doğru seçim olacaktır.

Bugün son derece yoğun geçerken, dikkatli olursanız birçok probleminize de çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünce bağlamında beslediğiniz bazı arzular, bugünlerde açığa çıkma eğiliminde. Zaaflı davranabileceğiniz sohbetlerden kaçınmalısınız. Sosyal zenginliklerinizi yaygınlaştırma çabalarınız devam edecek. Bir arkadaşınızın size bir konudaki yaklaşımına biraz önyargılı bakıyorsunuz. İlişkinizdeki genel paylaşımlar bunu hak etmiyor.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:15 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, parasal sıkıntıları giderecek formüller ararsınız. Sıkışıklığa çözüm bulmak amaçlı bu girişimler bu hafta etkili olacak. Öncelikli ihtiyaçlarınızı alın, gereksiz harcama yapmayın. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, aileniz, eviniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda yaşanan sıkıntıların göstergesi olsa da, bunları sakin ve soğukkanlı bir şekilde çözmenin mümkün olduğunu vurguluyor. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün. Bugün işlerini hızlı bir şekilde halletme potansiyeline sahipsin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve yakın çevrenizle beraber vakit geçirmek isteyeceğiniz, ufak tefek organizasyonlar ayarlayıp eskilerden bahsetmek isteyeceğiniz güzel bir pazar günü. Bugün kendinizi adeta dostlarınıza adayacağınız, sıkıntılarına derman olmak isteyeceğiniz, hem maddi hem manevi her türlü yardımı yapmak isteyeceğiniz harika etkiler devrede. Yaşamın koşuşturması içinde bazen dostlarımızı ihmal eder, her şey maddiyatmış gibi düşünürüz. Fakat bugün hiç te öyle olmadığını görecek ve bu anlamda güzel dostlar biriktirmiş olduğunuza sevineceksiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde ve aile ortamınızda canlılık ve hareket var. Fakat ani ve iddialı kararlarınız konusunda aile bireyleri ile uzlaşmacı olmalısınız. Aileniz için sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz, yeni adımlar atabileceğiniz bir gün. Bir ilişkiniz varsa dışarıda vakit geçirmek yerine evde olmayı seçeceğiniz bir gün olabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda yaşanabilecek karışıklıklara dikkat çekmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı altı üst edecek açıklamalarda bulunabilir. Var olan bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişi? ye aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz. İş hayatınızda ise devlet daireleri ile problemler yaşanabilir. Kontrat sözleşme vergi gibi konulardan kaynaklanabilecek hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kendiniz bir şeyler yapmadan önce işinin uzmanı avukat ya da mali müşavirinize danışarak hareket etmeniz olası aksilikleri hafifletecektir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle bu hafta yeteneklerinizi ön plana çıkarırsınız. Gönüllülük usulü derseler verip çevrenizdekilere faydalı olmak istersiniz. Arabanızı değiştirmek gündeme gelebilir. Dikkat edin sizi kandırmasınlar. İletişim araçları ve yolculuklarla haşır neşir olursunuz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmak için büyük savaşımlar vermenize rağmen bir arpa boyu yol kat edemediğinizi düşünebilirsiniz. Dirençli olduğunuz takdirde, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını yakında almaya başlayacaksınız.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 42" R
Ay
Koç
15° 41' 24" R
Merkür
Koç
20° 06' 55"
Venüs
Boğa
07° 56' 47"
Mars
Koç
04° 03' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 39"
Satürn
Balık
17° 03' 18"
Uranüs
Boğa
22° 40' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 21"
Lilith
Başak
23° 57' 47"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>