Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gecikmiş kararlarınız ve bununla ilgili olarak gereksiz büyüttüğünüz sıkıntılarınız var. Kuralcı kişiliğinizin onarımı gecikmiş pişmanlıkları büyütmesini engellemelisiniz. Uzaktan izleyici olduğunuz, daha anlaşılır gelişmelerden sonra karar vermeyi düşündüğünüz bir konuda ayak sürüyor gibisiniz. Belli kararlara varabilmeniz için yeterli netlikler içindesiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor. Yüreğimizin içinde sanki bir nehir sakınca akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü destekleyici, güven duygunuzu yükseltici ve sizi rahatlatıcı bir enerjidir. Hedefinizi bilirsiniz. Sorumluluk sahibi ve güvenilir bir kişi olarak takdir edilirsiniz. Bu size haz verir, mutlu eder, rahatlatır. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, aşk hayatımızla ilgili mevzular üzerinde heyecanlı tepkilerde bulunmamızı sağlayabilir. Hayatın keyfini bizzat dokunarak, keşfederek çıkarmaktan yanayız. İç dengelerimizi yerli yerine oturtmak için gerçeğin peşinden gitmemiz gerektiğinin farkındayız. Parasal güvence yine gündem maddemizde birinci sırayı işgal ediyor. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende, kariyerinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Taşınma planları yapabilirsin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizden beklediğiniz maddi yardımı alabilir, hayatınıza istediğiniz yönde ve biçimde değişiklikler yapabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz bu haberi almak sizi neşelendirip adeta hayata yeniden dönmenizi sağlayacaktır. Aile olmanın sözde değil özde olduğunu daha iyi anlayarak hep beraber olmanın güçlü huzurunu yaşayacaksınız. Ayrıca İlişkilerinizde daha fedakâr ve içten davranmanız sevginizi daha güçlü kılacaktır.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin maddi kaynaklarınız ve yetenekleriniz üzerine vurgu yapıyor. Para konularında yeni fikirlere ve düzenlemelere açık olduğunuz zamanlar. Gün içinde sosyal ilişkilerinizin arttığı, iletişiminizin hareketlendiği saatler geçirebilirsiniz. Bizzat seyahat etmeniz de gerekebilir. Bu dönemde harcamalara dikkat.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlerdir yaşananlar ne kadar iyi olursa olsun ruhsal gerginliklerinizin etkisiyle gerçek anlamda huzurlu olamadınız ve yapmanız gerekenlere dikkatinizi yöneltemediniz. Gökyüzü bugün ruhsal enerjinizi yükselterek yaşanan gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi işinize dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle mesleğinize yansıtın. Özel yaşamınızda ise sergileyeceğiniz kıskançlıklar kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin hele hele ilişkilerin temelidir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymuyorsanız başkalarından duyduğunuz en ufak şey sizi bu duruma sokabiliyorsa eğer, Durup düşünmeli ve kendinizle yüzleşmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasıyla birlikte maddi konularda,ve para konularında yeni gelişme ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Ancak bir sonraki tutulmaya kadarki dönemde atılan adımların bazı zorlukları da beraberinde getirebileceğini unutmayın.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Cebinize giren parayla ilgilenecek ve yatırımlarınızı artıracak işlerin önünüze geldiğini fark ede- ceksiniz. Fırsatları değerlendirin.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile yönetici gezegeniniz Satürn arasındaki olumu etkileşim size bu dönemde faydalı sözleşmelere imza atmanız için yardım eder. İyi niyetiyle yanınızda olan kadınlardan destek alacağınız bir zamandasınız. Kalıcılık, ilişkinin güven vermesi, size gözü kör bir aşk yalamaktan daha anlamlı gelecektir.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşk ilişkisi yaşadığınız insanı herşeyin üzerinde tutacaksınız. Onunla ilgili yeni şeyler de öğrenmeniz mümkündür. İletişim sırasında ona ne dediğinize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, hoş bir ortam yaratma çabanız boşa gidebilir.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>