Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

İşyerinizin bankeri gibisiniz. Borç vermediğiniz insan sayısı çok az. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız.

Zor güven duyuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde taşıdığınız size garip, sebepsiz gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  dünden bu yana Yengeç burcunda  ilerlemekte olan  Ay, Saat 00:22 itibariyle Neptün ile  olumlu görünüm yaparak, idealleriniz çerçevesinde düşünmenizi sağlıyor. Moraliniz yükseliyor ve  duygusal anlamda rahatlıyorsunuz. Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, iİlişkilerde güven olgusunu önemseyeceğiz. Çünkü bu olmadığı takdirde kendimizi güçlü hissedemeyiz. Eğer bir soru işareti varsa kafamızın içinde bunu sorgulamadan, derinlikli şekilde ele almadan ucunu bırakmayız. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, sevdiklerimizin bize güven veren, şefkatli, ilgili yaklaşımlarına olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Aşk bizim için çok kıymetli ve huzur olgusu başımızın tacı. İstiyoruz ki, maddi-manevi anlamda hayattan zevk alalım ve başarılı girişimlerde bulunarak ayaklarımızın üzerinde duralım. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden olabilir. Sonuçta kimse bizim gibi düşünmüyor. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bazı konularda elinizde olmadan sarfedeceğiniz sözler sakınca oluşturabilir. İki yönlü düşüneceğiniz için karar vermekte zorlanmanız mümkündür. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var. Zira, karşı taraf bu sözlerinizi aleyhinize kullanabilir veya toplum içinde teşhir ederek insanları size karşı gruplandırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı amaçlarınıza ulaşmanıza faydası olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu kişileri çevrenizde tutmayı başarmanız başarı getirecek.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkiligörüşmeleri gerçekleştirebilir, yakın çevre ve yolculuklardan, eğitimlerden fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki görüşmelerinizde iyi iletişim kurabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde zihninizi temiz ve berrak tutmalı, olumlu duygularda kalmaya özen göstermelisiniz. Beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizemli bir sis perdesinin arkasına saklanabilirsiniz. Bunun nedeni, çalışmalarınızın, dış müdahaleler nedeniyle sekteye uğrayacağı düşüncesi olabilir. İşlerinizi, gözlerden uzakta halletmek isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>