Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Garip bir ilişki içindesiniz. Böyle yıpratıcı bir ilişkide sizi cezbeden tek şeyin, ona duyduğunuz güvensizlik olduğunu kabul edemiyorsunuz. Sizin tutkulu, onun ise son derece rahat olmasının çok basit bir nedeni var. O sizi söylediği kadar değil, gösterdiği kadar seviyor. Hepsi bu.

Birtakım insanlara karşı inisiyatifi elden bırakmamanız gerekiyor. Kişilik yapınız ve konumunuz buna engel değilse de, arada bir tutan yufka yürekliliğiniz inisiyatifsiz davranmanıza yol açabiliyor.

Masraflarınızın azlığını göz önüne aldığınızda, birikim sağlamak için belki de ömrünüzün en uygun dönemini yaşadığınızı göreceksiniz. Oysa kendinize hiç gerekli olmayan yapay masraflar icat edip duruyorsunuz.

Duyguların aynı boyutta yaşandığı ilişkileri tercih etmelisiniz. Siz sevgilinizi kaybetmemek adına kendinizi yiyorsunuz. O ise sizi kaybedip kaybetmemeyi o kadar umursamıyor. Bunun hiç eşit bir ilişki olmadığını görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı çok etkileyen bir konuda büyük bir yanılgı içindesiniz. Gizem gibi algılayıp iyice kendinizi kaptırdığınız görüntü aslında bir yanılsama. İşinizin ve bütün insan ilişkilerinizin bu yanılsamanın sizde yarattığı gerginlikten nasıl yara aldığını görüyor ve bir şey yapamıyorsunuz. Son zamanlardaki temel çelişkiniz olan bu sorunun anahtarı sadece sizde.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:42-16:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Çevremizdeki kişilerde veya bizim üzerimizde  hassasiyet yüksek olur. Sizden daha fazla ilgi bekleyebilir veya en ufak bir söz onu etkileyebilir. Siz de doğal olarak kendinizi  baskı altında hissedersiniz. Enerjiniz bir miktar düşebilir. İlişkinizle ilgili bir problem varsa,  boşluk süresince  kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki Ay, Yengeç burcunda  ilerliyor ve boşluk etkisi altında birbirimize anlayışlı olmak zorundayız. Saat 16:48 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçişinde,  duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz,  keyiflenmeniz, mutlu olmanız için,  hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi, maddi açıdan bir sıkıntınız varsa veya partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Genelde hem içe dönük bir şekilde hayatı gözden geçireceğiz hem de düşüncelerimizden taviz vermeyeceğiz. Dış etkenlerin üzerimizde baskı kurmaması için insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 21:36 Ay-Venüs görünümü, hesabımızı bilmenin ve hiç kimseye güvenmemenin işaretçisidir. Çıkarlarımızı kollamak gerektiğinin farkındayız. Tüm ilişkilerimizde kimin ne demeye getirdiğini, ne kadar dost olduğunu biliyoruz. Hani bir söz vardır. Kül yutmuyoruz beyler diye. Aynen öyle. Saat 22:33 Ay-Güneş görünümü ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, insanlarla belli bir mesafede ancak nazik şekilde bağlantı kurmamızda etkilidir. Dışa karşı belli etmeyiz ancak bazı şeyleri kendi içimizde hale yola koymaya çalışırız. Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgisel anlamda ve fiziksel olarak yepyeni bilgiler öğrenebileceğiniz bilgi akışının hızlandığı günlerdesiniz. Kozmik sarsıntılar istikrarsız durumlara rağmen, şanslı tesadüfleri de akla getiriyor. Biraz daha esnek olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evlilikte ve ilişkilerinizde daha hassas davranabilirsiniz. Öğleden sonra yine meşguliyetler artmakta.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Partneriniz sizi seviyor ancak yakın arkadaşlarınıza güvenmiyorsunuz. Arkanızdançevirdiklerini düşünüyorsunuz.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik yerlerde bulunmak, seyahat planları bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vereceksiniz. Kendinizi rahat bırakmalısınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış çevrenize ve kendinize karşı cansız ve soğuk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu durum akşamüstüne kadar devam edecek.Ancak özellikle mesleki alandaki atılımlar, proje ve yeniyatırımları ile ilgili elinize geçen fırsatların değerlendirilmesi için çok doğru enerjilere sahip olduğunuzu unutmamalısınız. Akşam saatlerinde eğlence ve zevk ortamlarına dahil olabilirsiniz. Her türlü iletişim ve haberleşme alanlarınızda sağduyu, ilham ve sezgisel gücünüzün, özel ilişkinizi veya ortaklığınızı besleyeceği bir etki altındasınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>