Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün canınız sürekli onu aramak istiyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp işleri altüst edeceğinize dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini tam bilemiyorsunuz. Bunu arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Yeni bir işin hazırlığı içindesiniz. Bu işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Bu zorluklar sizi işinizden soğutuyor.

Birikiminizi kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Başkalarının kişisel konularına fazlaca karışıyor, müdahale ediyorsunuz. Doğrudan alakalı olmadığınız konulara biraz temkinli yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdi tüm ilişkileriniz incelmiş, kopmak üzere olan bir ip misali olduğundan kendinizle kısa süre içinde yüzleşmelisiniz. Jüpiter gezegeni burcunuzda bulunan Pluton ve Uranüs ile açı yapmaya başladığı an karşınızda dik başlı ve isyankar kişiler bulabilirsiniz. Hatalarınız söylendiği zaman karşı çıkmak yerine kabul edip değişmeye çalışın.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizle ilgili endişe taşıyabiliriz.  Ancak şunu da iyi biliyoruz ki, ayaklarımızın üzerinde durarak bir çözüm yolu bulmamız gerekiyor. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, maddi ve manevi anlamda her konuda güvencemizi önemsememiz gerektiğini vurguluyor. Çünkü Merkür geri hareketi ay sonuna kadar etkilidir. Tabii ki tedbirli olmalıyız. İlişkilerimizde sağlamlığı merkez almalıyız. Saat 20:50 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze güvenebilirsiniz ya da aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmelere açık, yeni kişilerle tanışmak için adımlar atabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar ruhsal olarak sizi yorabilir. İçinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kabullenilmesi güç planlar yapıyorsunuz ve çevrenizdekilerden bir adım öndesiniz. Farklı hayatınız çokça kıskanılıyor.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Güçlü yönlerinizi eğlenceli ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz.Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size, sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu durum da çevrenizdeki kişilerin size olan güven ve inançlarını sağlamlaştırıyor.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 07" R
Ay
Koç
05° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 35' 33"
Venüs
Boğa
07° 03' 56"
Mars
Koç
03° 30' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 34"
Satürn
Balık
16° 59' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 60"
Lilith
Başak
23° 53' 02"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>