Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı ne hissediyorsanız, bunun onda da karşılığı var, bunu biliyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak.

Çok zor kurduğunuzbağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin yansıması olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak ve girişken olduğunuz bir konuda biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tez canlısınız. Aceleciliğin aslında insanı geciktirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü,hayatı, öğrenim, yayıncılık, ruhsal ve felsefe konularında tecrübelerinizi ortaya koyabilmenizde yardımcıdır. Yüksek eğitiminizle alakalı bir başka şehirdeki yerleşim veya işlerin düzenlenmesinde destekleyicidir. Yeni çıkan kitaplar, internet üzerinden bilgi sahibi olma, daha hızlı şekilde çalışma, derinlemesine araştırma, bilinmeyenleri öğrenme gibi geniş bir alanda sizi öne çıkarabilir. Saat 06:32-08:53 arasında boşlukta ilerleyecek Ay,  ilişkinizle ilgili konularda sorumluluklar, ortak olarak halledilmesi gereken işlerde birbirinize destek çıkmanız gerekir. Parasal konularda alacaklar verecekler tanzim edilebilir. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ayın ışığı altında seçimlerinizi, geçmişe ait deneyimlerinizi mantıklı bir şekilde dağılmadan gözden geçirmekte fayda var. Başkalarının gözünde aktif bir kişi olarak görülmenizi sağlayan bu enerjiyi, girişimde bulunmak istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz.  Söylemek istediklerinizi karşınızdaki insana iletebilmenizde de size yardımcı olacak bu enerji, diğer insanların fikirlerinizi kabul etmeleri halinde huzurlu bir gece geçirmeniz anlamına geliyor. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, her işinizi hızlı ve titiz bir şekilde halletmeye çalışırsınız. Ancak bu sizi yorabilir. Önceden söz verilmiş olanlara öncelik tanıyınız. Ruh ve beden sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmayalım. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuz İkizler' de ilerlerken, Jüpiter Terazi'de ilerliyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakinliğinizi korumalı, yanlış bilgilere veya yönlendirmeye karşı istikrarı bozmamak için elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız. Maddi veya hukuki konularda daha fazla bilgi toplayabileceğiniz ve araştırmalar yapabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi planlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Terfi veya zam için konuşmak için uygun bir gün olabilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... İlişkilerinizi batağa sürüklüyor ve pişmanlık duymuyorsunuz. Karakteriniz sizin için her şey. Egolarınız çok baskın.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işler için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda ince eleyip sık dokuyorsunuz. Seyahatlerde zorlanmalar olabilir. Önemligörüşmeleri devreye girecek.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri yatağınızdan çıkmakta zorlanacaksınız. Öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırmanız ve hizmet alanınıza yönelmeniz mümkündür. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır.İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Merkür/Plüton uyumlu açısı en çok size yarayacak gibi gözüküyor. Mesleki alandaki edindiğiniz tecrübe ve bilgilerle takdir toplayıp otorite olarak saygı görebileceğinizin işaretlerini almaya başlıyorsunuz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>