Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Enerjinizi duygusal ve ikili ilişkilerinize yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Ertelediğiniz buluşmayı bugün gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Ama yine bir işiniz çıkması muhtemel bu yüzden ilk davranın, onu arayın ve gönlünü alın.

İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz. İş ortaklarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. Verdiğiniz güvenin karşılığını alıyorsunuz.

Bu dönem parasal konularda ve birikimleriniz açısından size destek sağlıyor. Ortaklık teklifleri alabilir, değerlendirdiğiniz takdirde kazançlı çıkabilirsiniz.

Sağlığınız, günlük işler ve detay gerektiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gereken önemi ve zamanı ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atağa hazır göründüğünüz bir gelişmede biraz daha gerçekçi bakmanız yararlı olacak. Bazı konularda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor. Bu kırılgan günleri geride bırakacaksınız. Akşama yakın yapacağınız bir görüşme, sizde büyük sevinçler yaratabilir. Umutların gerçeğe dönüşmesi için önünüzde elverişli günler var.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:51-26 Ocak saat 05:46 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Ne olup bittiğini tam olarak anlamadığımız konular üzerinde araştırmada bulunabiliriz. Parasal getirisi olan işler üzerinde düşünebiliriz. Cinsel anlamda arzularımız bir hayli yoğunlaşır. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Parasal konularda dikkatli olmalı,  yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Ailenizin güvenliğini ilgilendiren konularda bir hayli hassas düşünebilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde, neden ve sonuç ilişkisine göre durumları ele almalıyız. 25 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyirle ilerleyecek Merkür, yaşamdan beklediklerinizi, umut ettiklerinizi, hayallerinizi, uygulanabilir düşüncelerinizi hayata sunma ve hedefler belirleme anlamında sizi destekleyicidir. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Hakikatleri ve doğruları ilke edinmenizi sağlar. Zaten bir Oğlak, yaşamı boyunca prensiplerine sadık ve sorumluluklarının bilincinde bir burçtur. Sizi hırslı, ciddi, gerçekçi ve sadık düşünmeye sevk eden Merkür sayesinde planlamalarda bulunabilir, kendinizden emin bir şekilde isteklerinizi ifade edebilir, geri hareket sırasında düşündüklerinizi 1 Şubat itibariyle yürürlüğe koyabilirsiniz. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere vesile olması dileğimle,

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun birtemposu içinde olacağınız bir sürece başlangıç yapacaksınız. İş hayatı ve para kazanmak sizin her zaman önceliklerinizdir. İş konusunda sıkıntılar ve durağan dönemler yaşadığınızda keyfiniz kaçar ve hiç bir şeye adapte olamazsınız. Tam istediğiniz gibi bir süreç sizi bekliyor.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Niyetlerinizi yaratıcı şekilde ortaya koymanız durumunda üzerinde yoğunlaştığınız anlaşmalar lehinize dönebilir. Samimi olmaya çalışmanızda fayda var. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha farklı düşünce kalıpları geliştirebilirsiniz. Ortaklı konularda para meselesini çözümlemeniz gerekebilir. Kriz yönetimi yaparken zorlanabilirsiniz. Bir yandan sizi duygusal yönden bağlayan koşullar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde tartışmalarda uzak durmalısınız.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı çözümleriniz sayesinde güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bu arada yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Maddi açıdan şanslısınız.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

25 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizin peşine düşeceksiniz. Hayatınızı zorlaştıran ve iletişimsel olarak size sorun çıkaran Merkür bugün düzeliyor. Artık ifadede ve işlerinizde rahatlayacaksınız.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız haberler yüzünden duygulanabilirsiniz. Ancak, bu durum geçici. Dikkatinizi yönelttiğiniz konularla ilgili meydana gelen karışıklıkları fazla büyütmeyin. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacaksınız.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizi yeniliklere ve olasılıklara açık tutacağınız, bunları göz önünde bulundururarak geleceğe yönelik ciddi planlar yapmaya yöneleceğiniz bir gündesiniz. Tüm vaktinizi, işinizi genişleterek yurtdışı üzerinde düşünerek harcayabilirsiniz. Alışveriş yapmanız gerekebilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>