Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay etkisi sayesinde kendinizi çok hassas hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

Bu gün eğitim konularında yenilik yapabilir ,yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz. Gezegenlerin oluşturduğu rahat açı iletişimde rahatlama getiriyor. Kendinizi ayrıntı gerektiren işlere yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz.

Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızın sonuçları olumlu sonuçlanabilir. Alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilir birlikte hareket edebilirsiniz.

İş yaşamında daha sebatkâr olmalı ve kararlı davranmalısınız. İş yaşamındaki olumlu gelişmeler para durumunuzu da olumlu etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bugün ufuklarınızı geniş tutmalı ve başkalarının görüşlerine açık olmalısınız. Öğreneceğiniz çok şey olabilir. Aradığınız değişiklikleri yapmak için fazla uğraşmanıza gerek yok. Sezgilerinize daha çok önem vermeniz doğru olacaktır.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  pazar günü geri planda yapılacak işler açısından gayet uygun gözüküyor. Ay-Yay  burcu seyri saat 06:40 itibariyle etkili olacak. Eviniz alanı içinde bilgisayar başında günü geçirmek, değişik insanlarla tanışmak, hoşlandığınız konularda bilgi toplamak hoşunuza gidebilir. Bazılarınız televizyon izleyerek veya arkadaşlarıyla bir araya gelerek günü değerlendirebilir. İstekler ve zorunluluklar bir çoğunuz için can sıkıcı olduğundan bilerek ve isteyerek çevrenizden uzak durmanız yine bugünkü enerjiler altında mümkündür. Ay Yay burcu günlerinde, bilinçaltınızda, geçmişe ait konular ön plana gelerek sizi rahatsız edebilir. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri, Mars geçişiyle cilalanır. Burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars hakikaten gayet olumludur. Siz zaten  ne yaptığını bilen insanlarsınız. Rutin işlerinizi, görevlerinizi gayet başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem vererek, yolunuzda ilerlersiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle yapacağınız ortak çalışmalar, her zaman sizi mutlu etmeyebilir. Bu gün Ay, yuva eviniz etkiliyor. Enerjinizin dağılmasını istemiyorsanız, önce sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Öğleden sonra, özgürlük duyguları içinde hareket edeceksiniz. Maddesel konularda ki sıkıntılarınıza çözüm bulmak sizi rahatlatacaktır.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoritenizin, tecrübenizin, bilginizin veya insanlar üzerindeki etkinizin takdir edileceği veya fark edileceği günler başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KIZGIN olduğunuz birinden intikam almak adına hata yapabilirsiniz. İntikam almak yerine alakanızı kesmek en iyisi.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>