Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir. İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var.

Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız. Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir.

Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem. Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz. Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:27 itibariyle Ay-Chiron kavuşum etkisi, yakın çevremiz, iletişim,girişimi, eğitim hayatı, girişimler anlamında durumumuzu hassasiyetle ele alıyoruz. İlgi görmeye, desteklenmeye, ılımlı davranışlara, huzura ihtiyaç duyuyoruz. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Yanlış değerlendirmede bulunma riskimiz var. Ben derim ki, sakin olunuz. Birilerinin bizi anlaması kolay olmaz. Bu süre içinde kendinizi rahatlatmak, hayatın gürültüsünden uzak, huzur içinde zamanı geçirmekte yarar var. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişinde, savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 19:44 Mars-Neptün arasındaki görünüm, çevremizle olan her türlü alışverişimizde, iyi niyetimizin sınırlarını bilerek, aklı başında hareket etmenin doğru olacağını gösteriyor. Aşkı gerçekçi şekilde ele alalım. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide veya ailevi konularda ipleri elinizde tutabilmenizi sağlıyor. Zaten böyle bir etki altında pes etmeniz pek mümkün değil gibi gözüküyor. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendin için bir şeyler yapmak isteyeceksin. Zihninin yorgunluğunu akşam saatlerinde giderebilirsin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak amaçlarınız uğruna bazı konulardan fedakarlık yapabileceksiniz. Kariyerde rekabet gerektiren konulara dikkat!

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli koşullar sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdekilerle zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde istediğiniz gelişmeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru emlak işleri gündeme gelebilir. Ailenizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuşurken veya yazarken oldukça yaratıcı etkileriniz var ama konsantre olmakta zorlanacaksınız. İletişiminizde dikkatli olun. Akşam saatlerinde alacağınız bazı haberler sizi zorlayabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Deniz veya göl kıyılarına küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi dolu bir düzeye çıkarabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Bağımsız bir bakış açısıyla mülk yatırımına girme arzunuzu karşılayabilecek olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Fevri davranmamalı ve ani karar almaktan kaçınmalısınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların yaptıklarınızı eleştireceğinden veya planlarınızı bozmaya çalışacağından korkabilirsiniz. Bu nedenle, her türlü işinizi kimseye sezdirmeden yapmak istemeniz mümkündür. Yapacağınız çeşitli görüşmeleri bile gizli tutmaya eğilim gösterebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>