Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi son derece sakin hissedeceğiniz ve duygusal güvence ihtiyacınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Çevrenize karşı her zamankinden ciddi davranabilirsiniz. Çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlar yerinde olacaktır ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Maddi konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Ancak inatçı yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve gelişmeler karşısında soğukkanlı davranmayı başaracaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Daha çok realist bir şekilde düşüneceksiniz ve planlarınızda detaycı davranacaksınız. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. Bir süreden beri canınızı sıkan bazı gelişmeleri düşünmeye fırsat bulabileceksiniz ancak işinizle de gerektiği şekilde ilgileneceksiniz. Genel anlamda kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir gündesiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız,  Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Bu enerjinin özündeki sağlamlık olgusu her alanda hissedilir. Aşka ve hayata bakış açımız sağlamlık ve uzun vadelilik esasına göredir.  Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır.  Etrafında inandığı, güvendiği  ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister.  Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Saat 17:12-19:35 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Günü olumlu yönde değerlendirmek için, moralinizi yükseltecek olan her ne varsa ona yönelin. Karışık, can sıkıcı veya kafa kurcalayıcı olan meselelerden uzak durmaya çalışın. Ay-İkizler burcu seyri,  saat 19:35 itibariyle etkilidir. Bu geçiş enerjisi,  aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek.  Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü, bir meseleyi iki yönüyle ele alarak gözden geçirmenin ve maddi konularda abartıdan uzak şekilde düşünmenin doğru olacağını gösteriyor. Bu saatlerde çok önemli konularda hemen karar vermeyin. Birkaç gün bekleyin. Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Bazılarınızın emlakla ilgili sorunları çözecek. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Fiziksel anlamda zorlayıcı durumlar yaşamamak için günü evde dinlenerek geçirmek daha doğru olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi kolayca öne çıkarabileceğiniz, keyifli bir gününüzdesiniz. Gün içinde yapacağınız görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Aşk ve romantizm konularında şanslısınız. Hoşunuza gidecek sürprizler olabilir. Çocuklarla zaman geçirmekten de keyif alacaksınız. Bugün kendiniz için düşünmeden para harcama eğilimindesiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜNÜ kendinize ve yapmak istediğiniz şeylere ayırmalısınız. Çevrenizin verdiği sıkıntılar sizi bıkma noktasına getirdi.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 31" R
Ay
Yay
16° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 06' 55"
Venüs
Koç
27° 21' 51"
Mars
Balık
27° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 13"
Satürn
Balık
16° 18' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 29"
Lilith
Başak
23° 00' 37"
True Node
Koç
15° 29' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>