Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabileceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli uyumsuzluklar ortaya çıkabilir. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Duygusal anlamda hoşunuza gidecek bir heyecan olabilir.Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve devam ettirdiğiniz bazı işlerinizi tamamlamak için yoğun bir şekilde enerji harcamanız gerekebilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha kararlı bir şekilde çalışacaksınız ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Yeni bazı girişimlerde bulunabilir ve planlarınızı kafanızda netleştirebilirsiniz.

Maddi konularda günün ilk yarısı oldukça temkinli olmanız rağmen akşam üzeri saatleri hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle kişisel zeklerinize yönelik masraflarınızda artış olacaktır.

Günün ilk yarısında yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız ve ailenizle ilgili konuları dikkat etmelisiniz. Akşam üzeri saatleri ise duygusal konularda çok şanslı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında bazı gerilimler yaşamaya yatkın olacaksınız ve bir süreden beri devam eden bir sorununuzla ilgilenmeniz gerekebilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve bir sorunuzu zorlanmadan çözebilirsiniz. Bazı kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için fırsat bulabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla hoşunuza gidecek saatler geçireceksiniz.

22 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde Salı  günümüz başlayacak. İşlerinizi düzene koyabilmeniz ve bir an önce sonuca ulaştırmanız için ağır davranmamanız ve planlı şekilde hareket etmeniz lazımdır. Çünkü tam tersi durumda yetiştirememeniz ve huzursuzluk yaşamanız mümkündür. Saat 09:18 Ay-Neptün zorlu görünümü özelliklehayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde hızlı düşünmeye neden olabilir. Ancak bastığımız yere dikkat etmeyi de bilelim. Saat 09:49 Merkür-Pluto karşıtlığını, bir düz çizgi  gibi düşünerek gözünüzün önünde canlandırınız. Bir ucunda Merkür diğer tarafta Pluto. Gerilim yaratıcı. Peki bunun astrolojik açıdan tesiri nedir? Güven içinde yaşamak isteyen bireyin, kendini güçlü bir şekilde  kanıtlama çabasıdır. Hangi konularda güven istiyoruz? Özellikle ilişkimizde, ailevi ve mesleki konularda. Geçmişte yaşananlarla bugün arasında doğru bir sentezde bulunmaya çalışacağız. Bu kolay mıdır? Kişinin hassasiyetin dozunu iyi ayarlaması, gücün ne anlama geldiğini iyi kurgulaması halinde mümkündür. Başkalarıyla bizim aramızdaki farklılıklar açıkça meydandadır. Güçten düşmemek için hem duygularımızı iyi kontrol etmek hem de çatışmalara izin vermemek için akıllı olmamız gerekiyor.Birbirimizin sesine kulak verelim, birbirimizi dinleyelim ve sevgiyle sarmaş dolaş olalım. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Venüs karşıt evinizde ilerliyor. İlişkilerinizde üstün nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve fikirlerinizde çevrenizde takdir göreceksiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız.

22 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuma yazı yazıp bu durumun kalıcı olmasını umuyorsanız, tarihte böyle bir durum daha önce mümkün olmadı. Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik olayları ya da harika sürprizleri gündemimize taşıyan heyecan verici gezegen Uranüs yarın itibariyle 5 aylık geri hareketine başlıyor. Bu durum hepimizi kendi burcumuza ve doğum anımıza göre çıkartılmış bireysel yıldız haritalarımıza göre farklı alanlarda etkiliyor. Bu durumdan bugün burç başlıkları altında zaten bahsediyorum. Hayatımızda yolunda gitmeyen olayları gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatı bulabileceğimiz bir dönem olabilir bu süreç. Ancak, bu süreçte yaşanabilecek ani değişikliklerin olumsuz değil olumlu tarafına odaklanmak yaşam prensibi olarak hepimize çok iyi gelecektir. Örneğin ben yeni bir ülkeye taşınmak zorunda kalsam, arkada bıraktıklarıma üzülmek yerine, beni bekleyen yeni yerleri ve kişileri hayal edip heyecan duyarım. Şikayet veya üzüntü duymak, evrensel planda boşa pedal çevirmek anlamına geliyor. Hayat, başımıza gelen şeylere ne kadar yaratıcı yaklaşabileceğimizi test ediyor çoğu zaman. Geç oldu, ama ben bunu anladım bu yaşta ve hayatım çok kolaylaştı. Umarım sizde de işe yarar, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üretim, çalışma ve hizmet konularıyla uğraşacaksınız. Sorumluluklarınız artabilir. Aynı anda birkaç işle birden ilgilenmeniz gerekebilir. Neyse ki enerjiniz yüksek olduğu için yetişmeniz mümkün olacak. Ancak bu yorucu tempo günün sonunda sizi bitkin düşürebilir. Gün içinde vitamin takviyesi yapmanız faydalı olabilir.

22 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akraba ilişkilerinde sorun yaşayan Oğlaklar, sizi ilgilendirmeyen konular gündeme gelirse bunu koz olarak kullanıp saldırıya geçmeyin..

22 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 49" R
Ay
Yay
15° 24' 25"
Merkür
Koç
16° 06' 22"
Venüs
Koç
27° 17' 11"
Mars
Balık
27° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 21"
Satürn
Balık
16° 18' 18"
Uranüs
Boğa
22° 10' 33"
Neptün
Balık
28° 48' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 16"
Lilith
Başak
23° 00' 12"
True Node
Koç
15° 29' 27"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>