Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu yalnızlık duygusuyla aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İnsan yalnızlığı tanıkla, imzalarla kurallaştırdığı ilişkiler içinde daha çok yaşıyor. Çünkü bir bağımlılığın altına imza atıyor. Biraz baş ağrılı yalnızlığınızdan, ilerde ağrı kesicilerle azaltmak zorunda kalacağınız potansiyel bir yalnızlığa evet diyerek mi kurtulacaksınız ?

İş yaşamınız neredeyse tüm yaşamınızı oluşturuyor. Kalabalık içindesiniz. Biraz sekter olduğunuz yolunda genel bir kanı var. Genel olduğu için dikkate alınmaya değer. Ama konumunuz ve kazancınızla alakalı eleştirileri hak etmediğinizi düşünmekte haklısınız. Göze batmayan işleri üstlenenlerin kaderidir bu.

Para durumunuzdan yakınmadan evvel bir gökdelenin tepesine çıkıp yaşadığınız ülkeye bir bakmanız gerekiyor. Gelecekle ilgili kendi çabanız dışında da artı bir güvenceniz var gibi. Yani hiç fena değilsiniz.

Elinizde kuralların kayıt altına alınmadan meşru saymadığı bir hoşluk var. Onu kuralların masasına uzatırsanız bir nahoşluk olarak geri alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın yaşadığı soruna haklı olarak, artık sırt dönüp karışmamak istiyorsunuz. Zorlanmanıza rağmen böyle davranmalısınız. Çünkü yakınınız uyarılara kapalı bir ruh durumu içinde. Yalnız biri olduğunuzu düşünüyorsunuz. Hayatı paylaştığınız kişi ya da kişilerle temel sorunlar yaşamadığınız halde mutlu değilsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  Cuma günümüz  Ay-Kova burcu geçişi etkinliğinde geçecek. Saat 07:24 Ay-Mars görünümü devreye girdiğinde ve sizi rahatsız eden durumlarla karşılaştığınızda önce mantık süzgecinden olayları geçirerek ele almaya çalışınız. Çünkü bu hem sinirlerinizi rahatlatır hem de gereksiz yere olayların büyümesini önler. Ayrıca şunu da belirteyim ki, bugün umutlarımız arzularımızın temelinde para son derece önemli hale gelir. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı çıkarlarımıza, görüşlerimize, bildiklerimize ters düşen kişilere karşı kızgın davranabiliriz veyahut onları yok sayabiliriz. Ben böyle düşünüyorum, işinize gelirse diyerek kestirip atabiliriz. Eğer böyle davranmak zarar görmemize yol açacaksa tabii ki dikkatli olmamızda yarar var. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, hem maddi hem ailevi konularda yeni bir şeyler yaşama, oluşturma arzumuzun işaretçisidir. Niyetimiz ve dileğimiz her ne ise onunla karşılaşmak isteriz. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ve düşüncelerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Bu esnada duygularınızı saklamanızda gerekmiyor ve saklamakta güçlük çekme olasılığınız da yüksek. Ancak, gerekli soruları sormadan yargıya varmanız, bazı kişilerin hareketlerini yanlış yorumlamanıza neden olabilir. Size daha yüksek refah ve mutluluk getirecek şeyleri listeleyebilir veya bu anlamda gerekli planları yapabilirsiniz. Ne de olsa denemeden bilinemez. Harekete geçmelisiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız. Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi birazda olsa rahatlatacak.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Ortaklaşa atılacak adımlar işinize yarayacak.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>