Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir. Toplu çalışmanın sonucudur bu. Fakat bu kez topluca aldırmadığınız bir konu, eğer önemini kavrayanınız çıkmazsa hepinizi üzecek.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sığdırmayı düşündüğünüz, çözülmesi gereken bir sorun bir değil birkaç güne sığmayacağını gösterdi. Bunu erteleyemeyecek ve çaresiz ilk gündem maddesi hassasiyetiyle üzerine gideceksiniz. İçinizde tanımlayamadığınız bir eksiklik hissediyorsunuz. Bir zamandır bununla yaşıyorsunuz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, cumartesi günümüz,  saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Bu Dolunay,  iş-eğitim-yolculuk planları-çevre değişimlerinde detaylı şekilde düşünmek tabii ki faydalıdır. Ancak bunun dozunu iyi bilmek gerekir. Artı ve eksileriyle ele alınız. Baktınız ki olumlu, sizin için faydalı, o zaman sorun etmeyiniz. Hayata olumsuz yaklaşmak, sürekli bir şeyleri denetlemek, aynı olmasını beklemek yanlıştır. Kendi doğrumuzun en iyisi olduğunu söyleyemeyiz. Evimiz, işimizle ilgili konulardaki durumu bu şekilde ele alalım. Kaldı ki, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu tarafsız bakış açısıyla meselelerin ele alınması halinde doğru tercih yapmanızda ve yönünüzü belirlemenizde rehberiniz olacaktır. Aşırı analiz etmek, saplantılı kaygılı olmak yerine değişimleri hoş karşılamak lazım. Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görev ve sorumluluklarını ihmal eden kişiler söz konusu, ama bu kişilere hatalarını göstermeniz sorun yaratabilir. Sağlıkla ilgili, hukuki veya resmi evrakları güncellemeniz ya da bazı anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekiyor olabilir. Duygusal bağlarınız olan bir kişi istikrarınızı bozmak veya size zarar vermek için gizli taktikler geliştirebilir. Ne için söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği içerisinde olduğunuz, birlikte çalıştığınız kişiler veya yakınlarınız görev ve sorumluluklarını tamamen unutabilirler veya kontrollerini kaybedebilirler. Oldukça hassas ve kırılgan bir hafta sonunda olduğumuz düşünülürse, bu hatalarını hatırlatmak için başka bir günü seçmeniz daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, yakın çevrenize ve kardeşlerle ilgili konulara hassasiyet getirmekte. Hareket ve ziyaret de var.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanmaya bakın.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Ortaklaşa atılacak adımlar işinize yarayacak.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay zamanı Güneş/Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bu öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>