Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınıza ilişkin güzel gelişmeler ve sizi heyecanlandıracak olaylar olabilir. Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz.

İş hayatınızda bugün gergin saatler geçirebilirsiniz. Olayları sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın.

Özellikle şu sıralar çok savurgansınız ve gereksiz harcamalarda bulunuyorsunuz. Bu gidişle bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız ve çelişkiler yaşayacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bu olur olmaz insanlara inat yapmanız ve alınmanız sizin hassas bir dönem yaşamanızdan aklınızdaki seyahatleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bir yakınınızı da bu seyahatlerden birinde görme fırsatı bulacaksınız. Kırgınlıklardan kaçının, size zaman zaman haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz ama bunu ifade biçiminizde aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 01:55 Ay-Jüpiter görünümü, plansız işlerden, gelir geçer ilişkilerden hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Size göre bir şeyin sağlamlığı ancak zamanla anlaşılır. O nedenle kaliteli ve seçkin olana yöneliyorsunuz. Buhayatında da aynı şekilde göze çarpıyor. Gerçekçisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde saygınlık, değer bilirlik sizin için çok kıymetli. Ya en iyisi olsun veya hiç olmasın tarzında düşünebilirsiniz. Sizin fikirlerinize karşı çıkılmasından hoşlanmazsınız. Uyumu, huzuru ve kaliteyi önemseyeceksiniz. Birilerine yaranacağım diye, kendinizden ödün vermezsiniz. Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenli sularda yüzmek isterken tedbirler alıyorsun. Risk içeren, seni huzursuz bırakan işlerde destek arıyorsun.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Acele ile yapılmış bazı konuşmalar ve söylemlerde zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı sorunların gün yüzüne çıkması sizi yeniden rahatsız edebilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkes sizin neşenize ve enerjinize hayran. İçiniz buruk olsa da neşenizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışına bırakmanızı gerektirebilecek durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz, en azından bunu bilerek hareket etmenizde fayda olabilir. Ayrıca bugünden itibaren geri hareketine başlayan Uranüs uzunca bir süredir devam eden aile ve ev yaşamınızdaki beklenmedik gelişmelerin hızını kesebilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda karşınıza gelecek fırsatları daha doğru yakalamanız gerekebilir. Yapamadıklarınız veya olmayanlar için kendinize çok yüklenmeyin. Hiçbir şey sadece göründüğü gibi değildir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdan önemli bir kişi ya da konuyu çıkarabilirsiniz. Vedalaşma zamanı!Ayrıca haberci rüyaları dikkatle izleyin. Size içinden çıkmakta zorlandığınız pek çok konu için çözüm sunarlar. Annenize ilgili konular içinizi sıkabilir. Kendisiyle zor iletişim kurarsınız. Üzerinde çalıştığınız bir proje için değişik fikirler geliştireceğiniz bir gündesiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>