Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz.

Bu günlerde işinize karşı nefrete yakın duygular içindesiniz. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek.

Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek.

İlginç görüşlerinizle, bu akşam yaşanacak tartışmaya katılmamanız gerekiyor. Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir. İyimsersiniz. Bunun yanında panikçi özellikler de barındırıyorsunuz. Ama bu çelişik durum, çevrenizi olumsuz etkilemiyor. İlerleyen saatlerde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bununla ilgili bol görüşmeli bir akşam geçirebilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatı, sağlık ve maddi konuların sağlam ve verimli şekilde işlerlik kazandırılmasında yardımcınızdır. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, maddi harcamaları yükselticidir. Ekonomik davranmak pek kolay olmaz. Lütfen aldığınıza verdiğinize dikkat ediniz. Gelen, geldiği gibi gidebilir. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, geleceğimizi önemsememizi sağlıyor. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, mali konularda etkilidir. İhtiyaçların, uygun bir bütçe çerçevesi içinde yapılması zorunluluğu doğabilir. Harcamalara tabii ki dikkat etmek, en uygun şekilde halletmeye çalışmak yararlı olur. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sıralar aşırı para harcaman gerekmiyor. Bu yüzden hesabını iyi yapmak zorunda kalabilirsin. Hassas bir dönemde olman kendini yalnız hissetmene neden olabilir. Ancak öğleden sonra bir araya geleceğin arkadaşının desteğiyle kendini iyi ve güçlü hissedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle günübirlik, doğayla iç içe olacağınız gezi düzenleyebilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Oğlak burcuysan, kendini olduğundan daha stresli hissedebilirsin. Bunun tatlı bir heyecan olduğunu kendine hatırlatırsan, rahatlayacaksın. Bugün aynı zamanda kendinle barışık olmak için elinden geleni yapıyorsun ama çok zayıflamış olman görüntünle ilgili olumsuz duygular yaşamana neden olabilir. Bu durumu dert etmek yerine, ne yapacağına ilişkin çözümler üretmelisin.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yaşamakta olduğunuz kafa karışıklığı ve çelişkili durumlar kendinizi günlük olaylara vermekte zorluyor. İş ve ev ortamındaki dengeyi bir türlü kuramıyor oluşunuz duygusal anlamda sizleri boşluğa itiyor. Ancak akşama doğru kafanızda oluşacak bazı fikirler sizleri uygulama noktasında cesaretli kılacaktır.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmanız gereken angarya işler ve sorumluluklar son zamanlarda oldukça arttı. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Çok yönlü ve pozitif olmalısınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinize öz eleştiride bulunarak sakin olmanızı ve öfkeyle hareket etmekten uzak durmanızın önemine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda şanslı bir dönemdeyken bireysel hatalarınızdan güzellikleri gölgelememeye özen gösterin.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bugün mantıklı kararlar alabilirsiniz. İşinizdeki yoğunluk nedeniyle bu aralar hayatı ve sahip olduklarınızı sorgulamak isteyebilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, biraz huzursuz ve alıngan bir tavır içine girmeniz mümkün. Ancak, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilir, sakin ve anlayışla karşılayabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>