Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı bir yandan çevre değişimleri, girişimler için incelemelerde bulunmamızı sağlarken, diğer yandan Balık burcundaki geçişler, bizi alıştığımız dünyaya hapsediyor. Yenilikte bulunmak mı yoksa eskiye bağlı kalmak mı bizi daha fazla endişelendiriyor bilemiyoruz. Ancak alttan alta bir dürtü, mutlaka bir şeyler yapmalısın diyerek bizi harekete geçiriyor. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Ilımlı düşünmekte, olgun hareket etmekte yarar var. Çünkü enerjiler gereği bir yandan bağımlılıklarımıza sıkı sıkıya yapışıyoruz diğer yandan geçmiş meseleleri sürekli didikleyerek anlaşma yollarını kapıyoruz. Her iki kişi de, ilişkilerine sahip çıkmayı gerçekçi düşünmeyi mutlaka bilmeleri gerekiyor. Saat 11:21 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay geçişi, özel hayatınızda, işinizle ilgili konularda gayet bilinçli bir şekilde düşünülmesini gerektirir. Şifalandırıcı enerjiler şu aralar yoğunlukta. Fakat iyi niyetliliğin sınırlarını iyi çizersek, zihinsel ve bedensel yönden huzura kavuşabiliriz. Her yere yetişemezsiniz. Her sorunu da gözünüzde büyütmemelisiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce arana mesafe koyduğun arkadaşların, güler yüzlülüğünden yararlanıp sana yakınlaşmak isteyebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

özel yaşamınızda sergilediğiniz tutumlar ve karşı tarafa karşı gösterdiğiniz ilgiler yanlış anlaşılmanıza ve ilişkinizde gergin havalar yaşanmasına neden olabilir. Beklenmedik gerginlikler karşısında sergilediğiniz tutum Sizin hakkınızda yanlış anlaşılmaları daha da perçinleyerek ilişkinin gidişatının ters yönde yol almasına sebebiyet verebilir. Öfke kontrolünü ve gereksiz yere gösterdiğiniz hırçın tavırlarınızı engelleyemediğiniz takdirde ilişkinizde kopuşlar yaşanması muhtemel olacaktır. Sevdiğinizi kaybetmemek ve onu üzmemek için daha toleranslı olmaya önem vermelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında uzaklarla ilgili konular var. Öğle sonrasında sorumluluklara ve ortaklaşa konulara daha çok özen gösterebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne son derece yorgun hissederek başlayabilirsiniz. İçinizden hiç bir şey yapmak gelmez. Aynaya bakın ve bedeninizde ki yüreğinizde ki güzellikleri keşfedin farkına varamadıklarınızın farkına varın yüzünüzde ki çizgileri size kattığı bilgeliğini yaşanmışlıkların kabullenişini deneyimleyin tüm kalbinizle? Bugün sizler için yeni bir başlangıç olsun yaşama yeni umutlar ekerek köklerinizi daha da güçlendirirken yenilendiğiniz bir gün olsun. Yeni doğmuş bir bebek olduğunuzu düşünün ve düştüğüz yerden öyle bir kalkın ki bu kalkışla yeniden yaşayın hayatı tüm ertelediklerinizi önünüze katarak?.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız gündeme gelirken yaptıklarınızla, başardıklarınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymaktan ve açıkça göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Ailenize ayırmanız gereken vakitten çalmayın. Yakın çevrenize karşı fedakârlıklarınız devrede olacak.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler sizi rahatlatacak. Parasal konulara yönelik bazı endişeler duyabilirsiniz. Mahkemeyle ilgili bazı işleriniz olabilir. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve sabırlı davranmanız gerekiyor.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar, herhangi bir sebepten karamsar olmanıza neden olabilir. Durumu doğru değerlendirmek istiyorsanız, önce şu karamsarlıktan kurtulun.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>