Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde dikkatli olmanız gereken bir gün. İlişkinizin geleceği ile ilgili değişimler yapmak isteyebilir ve ailenizin isteklerine karşı duyarlı davranabilirsiniz

Kafanızda birçok düşünce var ama bunları pratik biçimde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde iletişim, hareket ve ilişkiler dikkat çekiyor. Yıkıcı kişilik çatışmalarından uzak durmalısınız.

Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yeni kazanç olanakları araştırabilirsiniz ama alacağınız haberler sizi ani kararlara da sürükleyebilir.

Sağlığınızla daha fazla ilgilenme zamanı geldi. Süregelen sorunlarınızı ihmal etmemelisiniz. İş ortamındaki koşullar genel bir tatminsizlik göstermekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yeni şekillenmeye başlayan bazı ilişkileriniz, değişik yönelmelere açık. Sabırlı olabilmeniz durumunda, bunlardan beklenmedik kazançlar sağlayabileceksiniz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Ama bir konudaki bazı girişimleriniz yanlış anlaşılmaya yol açabilecek gibi. İçinde bulunduğunuz küçük çözümsüzlükler, biraz zaman gereksindirebilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:58 Ay-Merkür görünümü, biraz endişe yaratır. Şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye kaygılanırsınız. Dışarıdan gelebilecek bir eleştiri veya olumsuz söze anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, ufak tefek olsa da, sağlığınıza dikkat ediniz. Yorgunluk duyduğunuzda işlerinizi belli bir sıralama altında yapmak ve dinlenme boşlukları vermek yararlıdır. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı-verimli ve işlerliği olan bir yaşamı ve kişisel gelişimi önemsemenin işaretçisidir. Ruh ve bedene huzur veren ilişkilere yönelmekte yarar vardır. Kişi, sağlıksız olandan uzaklaşılır, mutlu edici olana yönelir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Çevrelerindeki insanların tutumlarını bugün anlaman zor olacak. Kariyerinde yapacağın planlamalar, işlerini kolaylaştırabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, yakınlarından yeterli desteği görmediğini düşünebilirsin. Ancak onların da yanlış yönlendirme yapmaktan çekiniyor olabileceklerini de unutmamalısın. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin kısıtlayıcı davranışları rest çekmene neden olabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının ilişkisine dair anlatacakları, büyük bir şaşkınlık yaşamana neden olabilir. Yeteneklerini keşfedeceğin etkinliklerle ilgili araştırmalar yapabilirsin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla aranızdaki bazı konularda gizliliğe önem vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Aynı zamanda özel ilişkilerde kaçamak yapma isteği bugünlerde sizi fazlasıyla sarabilir. Ancak korku ve çelişki bu durumu engelleyen duygularınız arasındadır. Kararsızlık gün boyu hislerinize gem vurmanıza neden olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. İlişkinizde çift taraflı durumlar oluşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar gerçekleşebilir. Sıkıntı duyduğunuz konuları bitirmek için istek duyabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Daha çok bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne isteksiz başlayabilirsiniz. Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızda değişimler söz konusu.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatta gün içinde birden çokiçin koşturacaksınız. Toplantının biri biter biri başlar. Fakat büyüksek tempo kısa bir süre sonra size olumlu sonuçlar getirecektir. Sabırlı olun.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>