Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok beklentiniz var ama o bunların çoğunu yerine getiremiyor. Beklemek yerine ona açılmalı ve beklentilerinizi onunla paylaşmalısınız. Böylece aranızdaki sorunlar ortadan kalkacaktır.

İşyerinizde duygusallığınızı çok ön plana çıkarıyorsunuz ve insanlardan olumsuz tepkiler gördüğünüz zamanperformansınızı düşürüyorsunuz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Harcamalarınıza son zamanlarda hiç dikkat etmiyorsunuz ve parasal konularda çok rahat davranıyorsunuz. Bu kadar esnek olmayın. Aksi takdirde maddi zorluklar sizi yine zorlayabilir.

Sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Bugün sinirlerinize hakim olmalı ve sevdiklerinizi kırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızda gelişecek birtakım olaylardan yararlanma yoluna gideceksiniz. Özellikle dikkatinizi çekmek isteyen birine karşı bileniyorsunuz. Bu konuda önsezileriniz sizi yanıltıyor. Kısa süreli yolculuklarda sürprizler söz konusu. Bu yolculuklardan yeni düşüncelerle dönebilirsiniz. Size iletilmek istenen bir şey var. Ama bazı engellemelerle karşı karşıya.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Finansal konularda günün şartları çerçevesinde bilinçli hareket edilmesinden yanayım. Yeni bir karar vermemekte yarar var. Saat 18:57 Merkür-Mars görünüm etkisi, arkamızdan birileri türlü dolaplar çevirse de, inancımız sayesinde zorlukları aşmamızı sağlar. Hızlı düşünmenin, kararlar almanın göstergesidir. Ancak bu kararların dikkatlice gözden geçirilmesi gerekir. Birileri canımızı sıkıyor diye verilmemelidir. Aslında bu görünüm faydalıdır. Fakat insanız ya, bardağın boş tarafını görürüz. Kendimizi gereksiz endişelerle engelleriz. Oysaki bir planlama, proje, hedef belirlemek, maddi kazanç elde etmek amaçlı işler için uygundur. Üstümüzdeki ağırlıktan kurtulmak istiyorsak, yeniliklere açık olmamız gerekiyor. İdeallerimiz için savaşmamız lazım. Tabii ki tedbirli olmakta yarar var. Ancak pes etmek, geriye çekilmek değil, kendimize güvenmek yararlı olacaktır.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızı sakin ve istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Çok hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir ve isteklerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz paraya kavuşabilir ve girişmde bulunabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili hiç ummadığınız destekleri alacağınız bir süreç. Sürpriz gelişmelerle kendinizi daha iyi hissedebilir, bazı arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz kişilerden duyacağınız haberler, sizi bazı yönlerden değiştirecek ve hayata, insanlara, olaylara bakış açınıza büyük bir yenilik getirecektir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha coşkulu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Yaratıcı konular, yolculuklar sayesinde yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gökyüzünün olumlu enerjileri başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçlerde yardım istemekten çekinmeyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ufkunuzu genişletmek istediğiniz bir günde, kişisel gelişim konularına meraklı olabilirsiniz. Farklı ve yabancı kişi ve kültürlerle tanışmak isteyebilirsiniz. Bilgilerinizi artırmak ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki fikirleri gözden geçirip harekete geçebilirsiniz. Değişik ve farklı yerlerde, insanların arasında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim aklınızdan geçenlerle yüreğinizdekiler arasında ikilem yaşamanıza neden olur. Önce iyi bir plan yapmalı ve her iki boyutu da ahenkle dengelemelisiniz. Zira duygular benliğimizin önemli bir parçası. Bastırılmış öfkenizi açığa çıkartmak için meditasyon yapın.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN ilk günlerinin ana konuları, para ve ilgili meseleler olacaktır. Gelir gider dengesini tekrar gözden geçirip bazı ayarlamalar yapabilirsiniz ama hiç beklenmedik bir masraf yapmak zorunda kalıp, bütçenizi ikinci bir defa revize etmek gerekliliği ile de karşılaşabilirsiniz. Aile içinde parasal yardımlaşmalar olması mümkündür. ALDIĞINIZ veya verdiğiniz maddi destek, sizi oldukça memnun edebilir. Hafta ortasında ise yakın ilişkilerinizde sıcak rüzgarların eseceği bir dönemden geçeceksiniz. Çevreyle olan iletişiminiz artacak ve olumlu haberler gelecektir. Haftanın anahtar kelimelerinin temkin ve sükunet olduğunu unutmayın.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>