Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün daha çok duygularınızı kendinize saklamayı tercih edeceğiniz ve bu anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahat olarak ifade edemeyeceksiniz ve sevgilinizle bu yüzden bazı tartışmalara girmek zorunda kalacaksınız

İş yerinizdeki insanlardan bugün beklenmedik tepkiler alabilirsiniz. Bu durum sinirlerinizi bir hayli yıpratacak ve işlerinizin aksamasına neden olacak.

Mevcut bütçenize bugünlerde yaptığınız aşırı harcamalar sonucu çok büyük zararlar verdiniz ve bu durumu onarmak için şimdi çok çalışmak zorunda kalacaksınız. Bundan böyle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Aile büyüklerinizi son zamanlarda çok ihmal ettiniz. Onları ziyaret etmelisiniz çünkü size çok kırgın olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Gün içinde planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz. Ailenizden birileri için bazı işlerle meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir süredir beklediğiniz bir haberi almak sizi moral açıdan oldukça olumlu etkileyecek.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:28 Ay-Balık burcu ilerleyişi, çevremizle olan sıcak münasebetimizi arttıran bu enerji, hoşgörülü yaklaşımlarımızla insanları etkilememizi de sağlamakta. Duygularımızı sözle ve şefkatli tavırlarımızla karşımızdakine hissettirmeye çalışabiliriz. Sakinlik ve huzur arzumuz da oldukça yoğun. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, bulunduğunuz ortamda sevgi ve ilgi görmenizi sağlar. İnsanlar sizden etkilenir. Güven duygunuz yükselir. Sezgileriniz güçlenir. Kendinizi emniyette hissedersiniz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, destekleyici, güven duygunuzu yükseltici ve sizi rahatlatıcı bir enerjidir. Hedefinizi bilirsiniz. Sorumluluk sahibi ve güvenilir bir kişi olarak takdir edilirsiniz. Bu size haz verir, mutlu eder, rahatlatır.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerinin yoğunluğundan bunalıyorsun. Yaşadığın stresti azaltmak için bugünü kendine ayırabilirsin. Yeteneklerini kendine saklama! Özellikle başarılı olduğun konularda kendini göstermen sana yeni fırsat kapılarını aralayabilir. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, kendini biraz isteksiz hissedebilirsin. Gün içerisinde alacağın haberler keyfini yerine getirecek. Açık sözlülük senin için çok önemli. Gizli kapaklı işlerden hiç hoşlanmadığın için sevgilinle sert bir tartışma yaşayabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kardeşleriyle ya da arkadaşlarıyla yaşadığı sorun, uzun konuşmalar yapmana neden olabilir. Akşam saatlerini dostların ile hoşça vakit geçirmek için planlar yapabilirsin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve iletişimle ilgili konularda bugün yoğun bir şekilde uğraşacağınız gözüküyor. Kuracağınız bazı iletişimler ve kısa seyahatler sonrasında farkındalığınızın yükseleceği önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleğinizde yapmış olduğunuz doğru planlama sayesinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Uğraştığınız işleriniz arasında sosyal sorumluluk projeleri var ise rahatlıkla başarıya ulaşmanız mümkün olur. Gelecekle ilgili planlarınızı yaparken karamsar bir tutum sergilemeniz mümkün. Arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz düşüncelerinizi dağıtacaktır.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FAZLA sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta yakın çevrenizde bulunan insanlarla temas halinde olmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz veya ihmal ettiğiniz kişilerle bir arada olmak önemli olabilir. Planlarınızı iyi ayarlayın keza parasal konular sizi sıkıştırabilir ve üzerinizde stres yaratabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak. Çok daha sabırlı ve anlayışlı bir tutum içine girmeyi başarabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Sakin davranmayı başaracaksınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>