Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona çok ısrarcı davranıyor, onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada bir sergilediğiniz edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmayabiliyor, bazı insanların etkisinde kalabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu sevinci ve coşkuyu yeterince hissedemiyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştiriyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatımızda, çocuklarımızla ilgili konularda ve genel olarak keyiflendirici her şeyde, merkez aldığımız olgu maddi-manevi güvence oluyor. Böyle olunca aşk kritik ediliyor, çocuklar sürekli önemseniyor, ne keyif kalıyor ne istek. Sürekli sorumluluk alındığı için, insanın nefes alacağı bir yer kalmıyor. Böyle bir durumda kendinizi nasıl hissedebilirsiniz ki? Çok iyi diyemeyiz. Şimdi bu Dolunayda şöyle bir kendimize gelmemizde yarar var. Yoksa iş-ev arasındaki dengeyi de sarsarız. Bir şeyler sağlam olsun, güvenli olsun tamam da. Olmuyorsa hayatın sonu mu? Böyle bir bakış açısıyla hangi alanda başarılı oluruz ki. Biraz şans vermek, biraz insanlara yaklaşmak, dışarıdan soyutlanmamak, fırsatlara açık olmak lazım. Bu Dolunayın yöneticisi Venüs-Terazi burcunda ilerliyor. İşimizde başkalarıyla ilişkilerimizi güçlü tutmak, güzel diyaloglar kurmak faydalıdır. Eğer bir sorunumuz varsa, sırf kaybetmeyeyim diye, aynı sıkıntıları yaşamak yanlıştır. Bu sizin içerdeki huzurunuzu bozar. O zaman ailenizden koparsınız. Sağlıklı, verimli şekilde hayatınızı düzenleyiniz. Farklı bir pencereden hayata bakınız. Karşınıza güzel olanaklar çıkabilir. Bunlara kayıtsız kalmayınız. Geçmişte bir şeyler yanlış gitti diye, yine böyle olacak değil. Şans vermek lazım hayata. Yaşam tek bir çizgi değil, arada dalgalanır, kimi zaman düzleşir. Bunlar doğaldır. Bu kadar gerilmeyin. Bu denli köşelemeyin. Aile yaşamınız,hayatınız, evinizle ilgili konularda yenilikler gündeme gelebilir. Bunları illaki olumsuz değil, bir yeni sayfa açılıyor gibi yorumlayın. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatında cesur adımlar attığın bir gün. Uzun zamandır hoşlandığın kişiye bir itirafta bulunabilirsin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizi korumak isterken manipüle edici davranışlarla karşılaşabilir ya da siz bu şekilde davranabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konulara işaret etmekte. Aşkta ise istikrar ve güven daha hassas koşullar yaratabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen doluna bir farkındalık ve karar zamanı. Bu farkındalığı sevdikleriniz, aşkınız, tutkularınız ve varsa çocuklarınızla ilgili yaşayabilirsiniz. Dışarıdan görünür olmasa da aşk hayatınızı, tutkularınızı etkileyen kararlar alabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insana ve özel ilişkilerinize daha fazla eğilmelisiniz. Hayatınızda biri yoksa aşk sizi bulabilir. Anne-baba arasındaki çekişmeler ve anlaşmazlıklar devreye girebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay, size eğlence, hobi, sosyal yaşam ve aşk alanında kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.Kendinizi baştan aşağı yenilemek, ruhunuzu neşe ve huzurla doldurmak için bu Dolunay enerjisinden en yüksek düzeyde faydalanın. Yiyin, için, gezin, aşık olun yeni bir hobi edinin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 56" R
Ay
Aslan
27° 09' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 08"
Venüs
Boğa
19° 55' 22"
Mars
Koç
11° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 12"
Satürn
Balık
17° 47' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 09"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 22"
Lilith
Başak
25° 02' 32"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>