Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler verebilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu. Sizden, çok donanımlı olduğunuz bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca maddiyatınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. Yeni gelir fırsatları yaratmak için düğmeye basabilirsiniz. Bankacılık işlemlerinde vakit harcayabilirsiniz. Elinizdeki net kalanı görmek için ödemelerinizi, borçlarınızı sıfırlamak isteyebilirsiniz. Saat 01:29 olduğunda Venüs, sizin burcunuza geçiyor. 1 Mart tarihine kadar hayatınızın en güzel dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. Şansınız açık, duygusal hayatınızda çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Var olan sorunlarınız varsa partnerinizle çözebilirsiniz. Estetik yaptırmak veya saçınızda, stilinizde değişiklikler yapmak istiyorsanız çok uygun bir zaman dilimindesiniz. Hangi konuda beklentiniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin artıyor!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Çalışma hayatında ön plana çıkacağın gelişmeler yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, ödemelerinle ilgili yaşanan aksaklıklar karşısında sinirlerine hakim olmakta zorlanabilirsin. Gün içerisinde kendine bile tarif edemediğin sıkıntılarınla mücadele etmek seni yorabilir. Yalnız kalmak isterken aslında beklentinin bu yönde olmaması, sevgilin tarafından anlaşılmayabilir. Kendini istemeden de olsa olumsuz duygulara bırakabilirsin. Akşamüstü alacağın teklif biraz olsun yüzünü güldürmeye yetecektir. Artık biraz olsun kendini düşünmeye ne dersin. Bırak aksın zaman, güzel günlere odaklan.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda iki kişi arasında kalmanız mümkün. Bunu sadece partnerlik ilişkileri için düşünmeyin. Seçim yapmanız gereken konularda, duygusal bağlılıklarınız sebebi ile iki insan veya daha fazla insan arasında kalmanız mümkün. Kafanızda kurduklarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Hayat dersinizi alın ve yolunuza devam edin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili ümit edeceğiniz konular gündeme gelebilir. Bu konuda beklentileriniz artabilir. Öğlen saatlerinde yaşayacağınız tartışmaları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Kopmalar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Abartıya kaçabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş kolikliğiniz kendini gösterecek. Detaycılığınız ön plana çıkarken pozitif olmanın önemini hatırlayın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Baskıcı tutumlarla etrafı yorabilirsiniz. Daha iyisine ulaşma arzunuz yüksek. Kendinize uyguladığınız içsel baskı sağlık sorunlarına yol açabilir. Gün boyu rahatlamak için kısa molalar verin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız karışsa bile kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. İsteklerinizin artmasıyla birlikte harekete geçecek ve çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Karşınıza çıkan fırsatlar size itici güç verecek.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azim ve kararlılığınızın ön plana çıkacağı, bu şekilde sizi de ön plana sürükleyeceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Büyük hedeflere ulaşmanızı sağlayacak planlamalara girişebilir, bu sayede çevrenizdekileri de etkileyerek size yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>