Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi her anlamda doyuran bir beraberliğiniz var. Ama bu doygunluk aşkı aşk gibi yaşamanızı engelliyor. Her gün yeni tanışmışlık heyecanıyla yaşamaktan alıkoyuyor. Şimdi hemen sevgilinizi arayıp onu sevdiğinizi söyleyebilirsiniz.

İşlerin yolunda gitmesi için yoğun çaba harcıyorsunuz. İş yaşamınızdaki bu yoğunluk sosyalliğinizi engelliyor. Üstlendiğiniz sorumlulukların bir kısmından kurtulmak istiyorsunuz.

Durmadan kenara para yığmanız gerekiyor. Çünkü aldığınız bir kararla ilgili olarak yakın zamanda büyük harcamalar yapmak zorunda kalabileceksiniz. Kazancınızın emeğinizin üstünde olduğu yolundaki bir düşüncenin arkasında kötü niyet görünüyor.

Size ihtiyaç duyan birini, onu çoktandır göz ardı ettiğiniz için göremiyorsunuz. Oysa ona küçük bir vefa borcunuz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşadığınız iç sıkıntısının belli bir nedeni yok. Gününüzü şenlendirmeye bakın. Geçenlerde yaptığınız bir yanlışı gözünüzde çok büyüttünüz. Kırdığınızı sandığınız kişiler olayın farkında bile değil. Dostlarınız sizin esasında hassas ve özenli biri olduğunuzu biliyorlar. Yine de yakınınızda size kurulmuş, sizi bazı hastalıklı duygularla izleyen biri var. Onun varlığı size negatif enerji veriyor olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmelerde bulunmanızı ve hayatın size sunabilecekleri konusunda iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize karşı hassasiyetimizi yükseltir. Eşimiz, ailemiz ve dostlarımıza yardımcı oluruz. Onların da bize karşı samimi olmalarını bekleriz. İş hayatında nazik, ölçülü, adil davranılmadığında canımız sıkılır. Güven bizim için çok önemlidir. Bunun dikkate alınmasını bekleriz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, ilişkide tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün yerine getirmek zorunda olduğun sorumlulukların seni zorlayacak. Zorunlu olarak katılman gereken bir toplantı umduğundan da başarılı geçebilir. Gözler senin üzerinde olacak. İş hayatında niteliklerini ortaya koyarak üstlerinin ilgisini çekebilirsin. Bugün onaylanmasını beklediğin bir projenin ya da kredi başvurusunun haberini alabilirsin. Uzun zamandırarayışında olan bir Oğlak burcuysan, geçmiş başarıların sana güç katacak. Evli bir Oğlak burcuysan, çocuklarınızla ilgili sorunlar, eşinle ortak bazı kararlar almana neden olabilir. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelebilir, komedi tadında zaman geçirebilirsin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş travmaların siz de önemli bir kaygı durumu yaşattığı kanısına kapılarak uzman kişilerden yardım almak isteyebilir ve bu endişe verici durumdan bir an önce kurtulmak isteyebilirsiniz. Duygusal güvence arayışında olacağınız bir gün.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Yeteneklerinizle mantığınız birleştiğinde ortaya çıkardığınız proje takdirle karşılanabilir. Sevgiliniz veya eşinizle ilgileneceğiniz konular gündeminize gelebilir. Duygularınızda dalgalanmalar olması mümkün. İkili ilişkinizde denge arayışına girebilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİRİNİZİ ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınıza anlam kazandıracak gelişmeler olmasını bekliyorsunuz. Duygularınızı yükseltin. Olumlu beklentiler içine girerseniz fırsatları göreceksiniz. Alıştığınız işleri aynı şekilde sürdürmeye devam ederken memnuniyet verici bir gelişmenin olduğunu öğreneceksiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde özellikle sağlığınızla ilgili tedbirli davranmayı unutmayın. Öğleden sonra ikili ilişkiler, evlilik veya ortaklık gibi konular gündeminize gelirken, ilişkilerinizde dengeyi tutturmak gibi bir önceliğiniz olabilir. Ancak merhametli, şefkatli davranmakta zorlanmayabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sevgi ve şefkate odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Aile içi ortaklıklara açık bir gündesiniz. Evlenmek, evlilik teklif etmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, ailedeki yaşlıları ziyaret etmek size iyi gelecektir. Aile geleneklerini korumak için üzerinize düşen görevi yerine getirmek istersiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 33" R
Ay
Aslan
27° 54' 12"
Merkür
Boğa
00° 00' 47"
Venüs
Boğa
19° 59' 59"
Mars
Koç
11° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 05"
Satürn
Balık
17° 47' 50"
Uranüs
Boğa
23° 14' 22"
Neptün
Balık
29° 19' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 33"
Lilith
Başak
25° 02' 57"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>