Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin geçmişte yaptığını hatalar sizi şu sıralar çok düşündürüyor ve sürekli onunla tartışıyorsunuz. Geçmişi unutmaya çalışın.

İnsanlara gösterdiğiniz saygıdan dolayı işyerinizde kısa bir zaman içinde sevilen insan haline geldiniz. Bu tutumunuzu devam ettirdiğiniz sürece işinizde yükselmemeniz için hiçbir sebep yok.

Uzun zamandır çektiğiniz maddi sorunlar yakında kendini güzel günlere bırakacak ve rahatlayacaksınız.

Çevrenizdeki insanlara fazla güvenmemelisiniz çünkü yakın bir arkadaşınız size karşı bir tuzak kurma düşüncesinde. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde edineceğiniz bazı bilgiler, yakın ilginizi isteyecek. Bilinçli yaklaşımlar gerektiren tartışmalara girebilirsiniz. Net, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda finansal işlemlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bugün paranızı daha önce almadığınız farklı bir şeye harcayabilirsiniz. Bugün yapacağınız her şey daha önce denemediğiniz konular hakkında olabilir. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Bugünün ilk dakikalarında saat 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana geliyor. Gelirinizi arttıracak sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu bir yeniteklifi de olabilir. Eskiye göre daha fazla kazanacağınız bir maaş önünüze gelebilir. Beklemediğiniz bir ek prim de hesabınıza yatmış olabilir. Yeni bir yatırıma imza atmakta kararsızsanız bugün imza atabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklın karışıyor!Hırslarını bir kenara bırakma vakti! Merkezine kariyerini almış olsan da bazı şeyleri kaçırdığını fark edeceksin. Aile şirketinde çalışan bir Oğlak burcuysan, biraz kafa dinlemek için sorumluluklarını bir süreliğine güvendiğin birine verebilirsin. Eğer her şey senin elinde ise çıkacak aksiliklere isyan etmemeni tavsiye ederim. Parasal kazançlarını yeniden gözden geçirmelisin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, eşinin konuşmaları seni epey etkileyecek. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, kendini duygusal anlamda yalnız hissedebilirsin. Akşamüstü özel bir konu paylaşmak için yakın dostlarınla bir arada olmak isteyebilirsin. Beklemediğin biriyle karşılaşmak aklının karışmasına neden olacak. Tüm bunlarla birlikte bugün sana iyi gelen hobilerine ve ilgi alanlarına odaklanacaksın.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmiş sorunlar ve problemleri artık tamamen kapatacağınız bir döneme giriş yapıyor olabilirsiniz. Zamanlama problemi yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. İşlerinizde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alacaksınız. İlişkileriniz de dikkat etmeniz gereken olaylar olabilir. Depresif bir hal alabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın akış düzeyine karşı olmamak için elinizden geleni yapın ve mutlaka akışta olun. Her ne oluyorsa hayrınıza oluyor.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, Merkür Güneş kavuşumunu tetikleyerek finansal konularda yenilenme ihtiyacınızı açığa çıkarıyor. Gün boyu eksikleri anlama ve gidermek için çabanız olabilir. Enerjiniz düşük ve hareket alanınız dar.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati size beklenmedik kazanç kapıları açar. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir. Dijital dünyanın tüm nimetlerinden faydalanıp network ağınızı genişletin. Partnerinizin duygusal beklentilerine cevap vermeniz yerinde olur. Her zaman mantıklı olmak doğru değil, bazen duyarlılığınızın sesini dinleyin.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızın sürekli olarak parasal konulara takılmasını ve sizi de maddi kararlar vermeye zorlamasını engellemelisiniz. Bugün, pek de gerçekçi olduğunuz söylenemeyeceğinden, para ile ilgili planlama ve kararlardan uzak durmanız, bütçeniz açısından daha faydalı olacaktır.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>