Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir ve kararsız olduğunuz konularda olumluluk ve olumsuzluklar yer değiştirebilir. Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutumla, konuyla ilgili endişeleri yok edebileceksiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay günün başında boşlukta ilerlerken, 06:39'da İkizler burcuna giriş yapıyor. Sağlığınızın ön plana çıktığı bir gün olabilir. Kendinizi fazla yormayın. Çalışma hayatınızda da gündeminiz yoğun olabilir. Siz emek verdikçe güzel gelişmeler yaşamaya devam edeceksinizdir. Bugün ayrıca Merkür Boğa burcuna giriş yapıyor. 21 Mayıs'a kadar çocuğunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Onun başarısı veya sağlığıyla ilgili olumlu haber olabilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarını sorguluyorsun!İletişimi yönlendiren Merkür bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Sabah saatlerinden itibaren güne zinde başlamak için birçok işi aynı anda yapıyorsun. Eğer yaratıcı tarafını yeni girdiğin çevrene göstermek istersen, çokta emek harcaman gerekmediğini göreceksin. Hayatta dair geçirmek istediğin planların varsa, bugün onları biraz daha düşünmeni ve bir sonraki zamana bırakmanı tavsiye ederim. Başkalarında duyduğun olaylarla, yakınındaki insanları sorgulayabilirsin. Fakat tamamen emin olmadan böyle bir şey yapmanı önermem. Sevgilisi olan bir Oğlak burcuysan, akşam saatlerinde beraber sinemaya gidebilirsiniz. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrolünü ihmal etmemende fayda var.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza her zamankinden fazla dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Dalgınlık, sakarlık, ihmal durumlarına karşı bugün bir kat daha titiz davranmalısınız. Enerjinizi dengeli ve yerinde tüketmeye çalışmalısınız.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla plan program içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde öngörülü olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla değişimi sevmeyen sizler bugünlerde beklenmedik düşüncelere kapılabilir, sorumluluklarınızı unutarak eğlenmeye ve boş vermişliğe yönelebilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; özgüveninin çok yüksek olması; sevdiklerinle yapacağın görüşmelerin rengini değiştirebilir. Önümüzdeki günlerde aşk eğlence, çocuklar ve farklı ve sıra dışı faaliyetlere yönelebilir, huzur ve kalıcılık arayabilirsin.  Hizmet aldığın ya da verdiğin alanlarda sözel tartışmalara açık olabileceğin gibi sabırsız olman da mümkün.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni aşklara, tutkulara, heyecanlara açılabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Yeni uğraş veya hobi alanları edinebilir, yaratıcılığınızı çok farklı şekillerde sergileyebilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda daha dengelisiniz. İstekleriniz konusunda netlik kazandınız. Bazı yolculuklarda, bazı eğitimlerde ve kurslarda tanışacağınız bir insan hızla hayatınıza giriş yapabilir. Kafanızı fazla doldurmamalı, her konuyu problem haline getirmemelisiniz. B planı yapmak güzeldir ama siz C, D,E planı da yapıyorsunuz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 58' 56" R
Ay
Akrep
07° 36' 48" R
Merkür
Boğa
07° 58' 29"
Venüs
Boğa
27° 10' 57"
Mars
Koç
16° 00' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 44"
Satürn
Balık
18° 10' 50"
Uranüs
Boğa
23° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 27' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 20"
Chiron
Koç
21° 47' 01"
Lilith
Başak
25° 41' 47"
True Node
Koç
14° 53' 42"
Son Güncelleme : 21/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>