Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda mükemmel olamazsınız. Hayat sizi sürekli daha mütevazi olmaya çağırıyor. Bu çağrıyı alamadığınız için son günlerde kaprisli insan görüntüsünden de kurtulamıyorsunuz. Kimsenin her tartışmada, her olayda onaylanmak gibi bir zenginliği olamayacağını görmeniz gerekiyor. İşin iyi yanı ; bu durumunuz geçici. Bu ruh durumunun nedenlerini de en iyi siz biliyorsunuz.

6 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz saat 00:39 Ay-Yengeç geçişiyle başlıyor.  Bizi hem eskiyle buluşturuyor hem sevgi hislerimizin yükselmesini sağlıyor hem de ilişki anlamında güven duygumuzun altını, güçlü bir şekilde işaretliyor. Doğaldır ki bugün bize karşı çıkılmasını değil, gerçekten bizi anlayabilecek birilerinin desteğine ihtiyacımız var. Belki de bu nedenle çevremizdeki kişilere, eşimize bu isteğimizi duruşumuzla, tavırlarımızla ifade etmeye çalışabiliriz. Saat 00:46 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Ruhsal gücünüzü, hayata olan inancınızı yükselticidir. Evet bak inanmıştım, haklı çıktım demeyi her şeyden daha fazla istersiniz. Saat 13:37 Ay-Neptün görünümü, yaratıcı kabiliyetlerinizi öne çıkarır. Hayaller, hoş görünümler, renkler, huzur duygusu yükseliştedir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Zıt burcunuzdaki Jüpiter'in verdiği şanstan yararlanmalısınız. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasın Çok çalışmanın size kazandıracağı ödülleri farkındasınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizin(akraba, kardeş, misafir, komşu v.b) ön plana çıkacağı, ev alım satımı, kiralama konularının gündemde olabileceği üç haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞKALARINDAN daha zeki olduğunuzu düşünüyorsunuz. Aklınız çok güçlü işliyor ama çevrenizdekilerin de fikrini alın.

6 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>