Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli ve aktif olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çok çeşitli konulara yoğunlaşabilir ve birden fazla durumla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat, bütün bunların hepsiyle başa çıkabilmeniz mümkün.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başladığınızda Güneş-Jüpiter arasındaki pozitif görünümün etkilerini hissedebilirsiniz. Bu durum şanslı ve bereketli bir gün yaşamanıza destek olabilir. Maddi beklentilerinizde varsa olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, şifa bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günün çoğunluğunda iletişim problemi yaşayabilirsiniz. Gerek insanlarla birebir gerekse elektronik haberleşmede aksaklıklar, anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü 01:13-17:33 arası boşlukta ilerleyen Ay,ve eğitim hayatınızda genel olarak belirsizlikler yaratabilir. Özellikle toplantılarınız varsa bir karar almadan çıkabilirsiniz. 17:33 sonrası Ay, Koç burcuna geçtiğinde bu belirsizlikler sona eriyor. Daha çok ailenize odaklanacağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata bakış açını yansıtıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Yoğun bir güne hazır ol! Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, fırsata dönüştürecek kişileri kapına getiriyor. Önümüzdeki hafta ortasına kadar alacağın mail, sana işlerinde farklı yönlerin de olduğunu hatırlatıyor. Kurumsal alanda çalışıyor isen sözüm sana, yöneticine ne kadar yakın olursan, senin için düşündüğü pozisyon o kadar büyüyebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin yaşadığı sıkıntılar, onunla duygusal ve güçlü konuşmalar yapmana neden olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Onlarla kuracağın diyalog oldukça etkili olacak. Hayata bakış açını yansıtırken, her ne olursa olsun insanın özündeki iyiliği koruması ve etrafına yayması gerektiği fikrin birçok kişiye ders niteliğinde olacak.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili olmasını istediğiniz planlar beklediğiniz doğrultuda gerçekleşmeyebilir. Bazı planlarınız ve beklentilerinizden vazgeçmeniz gerekebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burçlar kuşağının en disiplinli ve mantıkla hareket eden üyeleri olarak gerekli planlamaları yaparak sağlıklı sonuçlar alacaksınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından son derece hareketli ancak bir o kadar da bereketli bir gün olabilir. Sorunlara çözüm getirmek ve uzlaşmak konusunda ya da birilerini ikna etmek için tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, seyahatler ve yazılı işlerde hassasiyetler olası. Aşırı iyimser davranıp tutamayacağınız sözler vermeyin. Anlaşma hazırlığı yaptığınız işler için koşulları gözden geçirmek gerekebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken evdeki kavgalara, tartışmalara dikkat!Aile bireyleri seslerini yükseltebilirler. Sizin de haklı olarak sabrınız taşar. Eve yeni eşya alabilir, tadilat işleriyle uğraşabilir ya da arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Evde spor yapmak akıllıca olacaktır.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Oğlak burcu ikili ilişkileri fazla kurcalamayın. İlişkideki dominantlığını göstermenin, ilişkinizi yönetmenin başka yolları da var. Kendinizle olan konuşmalarınızı tamamlayın, sonra partnerinizle olan konuşmaları gerçekleştirin. Maddi anlamda güzel gelişmeler devam edecektir.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>