Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde aceleci hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir. Aşkta beklenmedik gelişmeler olabilir. Değişken duygularınızdan ilişkiniz pozitif etkilenebilir.

Geçen günlerde büyük bir karmaşa yaşadınız. Bir yığın dokümanlar arasında sıkıldınız. Büyük bir öz veriyle işlerinizi bir düzene soktunuz. Böyleliklehayatınızda özlemini duyduğunuz huzura nihayet kavuşacaksınız.

Eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortak çalışmalardan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Maddi konulardaki değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.

İnsanların size her söylediği sözü önemsiyorsunuz. Bu yüzden de stresli günler geçiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Diplomatik ve artistik yeteneklerinizi artarken aşk konusunda şansınız açılıyor. Bir çok açıdan olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüz, üç önemli enerji etkisi altında başlıyor. İlki, saat 03:36 Güneş-Uranüs görünümü, ilerisi adına hem güvence hem de parasal anlamda destekleyicidir. Destek oluşu şu yöndedir. Bilirsiniz Oğlaklar öyle çabuk harekete geçmezler. Değişime çok açık değillerdir. Her meseleyi, her kararı oturup düşünürler. Hatta bazen kendi kendilerini bu yüzden engelleyebilirler. İşte bu görünüm size yenilikte bulunma, yeni bir çevreye dahil olup canlanma yönünde yardımcıdır. Tabii ki her Oğlak aynı yaşamsal deneyimlerden geçmiyor. Bazılarınız bu görünümle, hem geçmişi hem de mevcut durumunuzu gözden geçirerek, neler yapmak istediğinize karar verebilirsiniz.  Sözgelimi şu anda oturduğunuz evde mi yaşamınızı sürdüreceksiniz veyahut farklı bir yere mi yerleşmek istiyorsunuz? Bunları tekrar bir ele alırız. İkincisi, saat 05:50 Merkür-Satürn mücadeleci görünümü, ancak güvendiğimiz veya bizim düşüncelerimizi onaylayan kişilerle bağlantı kuracağımızı işaret ediyor. Öyle çok fazla konuşmayız ama,  eğer biri canımızı sıkarsa, dilimizi pek tutmayız. Kafamız parasal ve ilişki meselelerine takılıdır. Özellikle dost gibi görünen ama hiç de öyle olmayan insanlara bir hayli içerleriz. Saat 11:10-16:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Günün son etkili enerjisi, saat 18:10 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, başkaları tarafından beğenilmek, değerli bulunmak, özellikle ilişkilerde ve maddi konularda güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Bunların hayatımızda yer alması azimli bir şekilde ilerlememizi sağlayabilir. Eğer şu aralar yalnızsak veya aradığımız ilgiyi göremiyorsak kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin kararlarına saygılı davranmak sizin yaşam tarzınız adeta. Onların fikirlerine aykırı davrandığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün anında müdahale etmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizden ya da kuzenlerinizden birinin ihtiyaçlarına cevap vermek gereği bugün sizi çok meşgul edebilir. Onun sorununa çözüm bulurken, birlikte olmanın da keyfini çıkaracaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda işler ciddileşebilir. Bu sefer ki durum, yüzeysel şekilde ele alınabilecek ya da çözülebilecek türden olmayabilir(örn. taşınmayı, sektör ya da alan değiştirmeyi, tedavi yöntemi değişikliğini v.b gerektirebilir). Dolayısıyla, karşı karşıya olduğumuz şey her ne ise, duygu ve düşüncelerimizi açıkça konuşmamızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerdeki en keyifli gününüz sanki. Kalabalık dost sohbetleri, sevdiklerinizle, ailenizle vakit geçirmek oldukça motive edecek sizi.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

9 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>