Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak. Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz.

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek.

Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız. Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde.

Çok kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz saat 03:28 itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümüyle başlıyor. Kıymetli olan tüm değerlerimize önem verilmesini bekliyoruz. Satürn öz yöneticiniz olarak size bugün aradığınız güveni veriyor. İlişkide kontrolü elinizde tutmanızı sağladığı gibi, bekar Oğlakların doğru karar verebilmelerinde yardımcı oluyor. Sorunlar bitti diyemeyiz. Özellikle kaygılarımız yine var. Sözgelimi çabuk parlıyoruz, mesleki konularda tam rahat değiliz ve ruhsal anlamda huzursuzuz. Fakat en azından bu enerji, bize kuvvet sunuyor. Her işin altından, her zorluğun üstesinden gelebilirsin diyerek güven aşılıyor. Saat 04:24 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine  başlayacak. Bu enerjinin bizleri rahatlatıcı etkinliği hepimiz için hareketlilik, iyimserlik anlamına geliyor.  Jüpiter yönetiminde olan Ay, gün boyu  problemlerimizi değil, kendimizi mutlu etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Bedensel ve zihinsel açıdan  sınırlanmak yerine  sınırsız ve sonsuz olanı düşleyebiliriz. Sıkıntılarımız olsa dahi, bunların bizi hayattan uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışırız. Bunca zorluklara rağmen, hayat devam ediyor diye içimizden geçiririz. Saat 17:00 Ay-Neptün mücadeleci görünümünde, bir yandan huzur bulmak istiyoruz diğer yandan aktif olmak, sosyalleşmek arzumuz yoğun olacak. Hayata umutlu bir gülümseyişle bakabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle,  

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir. Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Şikayet ve eleştiriler söz konusu olabilir. Ancak, hedeflerinize ulaşma şansınız yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Ev ve aileyle ilgili konular yorucu olabilir. Ancak, önümüzdeki birkaç hafta boyunca bugünlerde karşılaşabileceğimiz bir olanağı, fırsatı, alternatifi veya şansı gülerek hatırlayabiliriz. Aramızdan bazıları için bugünlerde oluşan olanaklar ya da şanslar uzun zamandır bekledikleri türden olabilir. Dolayısıyla, bırakın olaylar kendiliğinden gelişsin! ÖNEMLİ NOT: Ancak, bazılarımız çok şanslı olsak da, geçen hafta dile getirdiğim sert açılar halen devam ediyor. Tedbirli olmayı unutmuyoruz.

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizin yoğunluğu hızlı ve seri olmanızı gerektirebilir. Öte yandan gizli rakipleriniz dikkatiniz dağıtmaya çalışabilir. Bu noktada önemli olan işlerin üstesinden gelebilmek, bu yüzden size zaman kaybettirmelerine izin vermeyin. Akşam saatleri kişisel gelişiminiz için uygun enerjiler olacak. Kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Melankolik bir gün sizin için. Herkese buğulu bir camın arkasından bakıyorsunuz. Düşünmeye ihtiyacınız var. Özellikle partnerinizle sorunlar yaşıyorsunuz.

9 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

9 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 39' 35" R
Ay
Terazi
20° 53' 50" R
Merkür
Boğa
05° 58' 34"
Venüs
Boğa
25° 29' 30"
Mars
Koç
14° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 17"
Satürn
Balık
18° 05' 40"
Uranüs
Boğa
23° 29' 53"
Neptün
Balık
29° 26' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 59"
Lilith
Başak
25° 32' 39"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>