Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimlerde bazı kopukluklar olacak. Özellikle kendi iç dünyanıza fazla yoğunlaşmanız duygusal açıdan ihmalkarlıklar içine girmenize yol açacak ve bu durum sevgilinizin sizden uzaklaşmasına sebep olacaktır.

İş yaşamınızda istikrarlı davranacağınız tepkimelerin altında kalacaksınız bugün. Öğleden sonraki saatlerde ise aynı anda bir çok işi yürütmeye çalışacaksınız ve yeni fikirler üretebileceksiniz.

Maddi konularda sabah saatleri hesapta olmayan harcamalar yapacaksınız ancak günün ilerleyen saatlerinde bu konuda daha dikkatli olmayı tercih edeceksiniz ve bazı kısıtlamalara gideceksiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu konuda girişimlerinizi dikkatli bir biçimde yaptığınız takdirde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Gün içinde genellikle dinlenmeye ve hobilerinizle meşgul olmaya çalışacaksınız. Akşam saatlerini evinizde geçirebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde para olgusu son derece kıymetlidir. Kazanmak dürtünüz yüksektir. Ancak risk alarak değil bilakis sağlam ve kalıcı yöntemlerle elde etmeye bakarsınız. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda keskin görüşleriniz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının çıkarcı davranışları, hal ve hareketleri sizi rahatsız edebilir. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Aranıza mesafe koyabilirsiniz. Saat 15:01itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Kendinizi güven içinde hissetmediğiniz konularda sesinizi yükseltmeniz anlamına gelir. Birileri canınızı sıkıyorsa veya bildiğiniz doğrular başkalarının işine gelmiyorsa bunların üzerine giderek fikirlerinizi ortaya koyarsınız. Maddi-manevi değerler sizin için kıymetlidir. Hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına, güvenliğinizi tehdit etmesine izin vermeyeceğinizi dile getirebilirsiniz. Özellikle kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran kişiler varsa, bunları direkt konuşmak yerine, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla cinsinden laf dokundurabilirsiniz. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların kontrolünü elinde bulundurman yeterli değil. Sorumluluklarını göz ardı etmen sorun yaratabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden alacağınız destekleri geleceğe yönelik yeni hedefler ve projeler adına belirlemeniz kariyer planlarınız için güzel olacaktır.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. İletişimin yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve enerjik biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve enerjinizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik somut planlar yapmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için eylemlerde bulunmak adına ideal bir günde bulunmaktasınız. Arkadaş çevrenizin, görüşmeler ve toplantıların faydasını görebilirsiniz. Bugün yaşamak istediğiniz hayat için kararlı olmanız ve kendinize somut eylem planları oluşturmanız size fayda sağlayacaktır.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle yapılan hersizi bir üst basamağa taşıyacak. O yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iletişimle ilgili konularda bugün biraz daha dikkatli davranmanız, saatlere, randevu ve programlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Görüşme ve ziyaretler gün boyu tempolu geçen bir gündeme işaret ediyor.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>