Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle uzun süredir bir dargın bir barışık süren ilişkinize son noktayı koydunuz. Duygusal yönden kendinizi yalnız hissettiğiniz bu günlerde kendinizi işinize yönelttiniz

İş yaşamınızda geldiğiniz konumu kıskanan arkadaşlarınızın olması bugün veriminizi düşürecek. Oysa meyveli ağacın taşlandığını düşünüp işinize dört elle sarılmalısınız. İşinizle ilgili önerileriniz gerçekten dikkate alınmaya değer şeyler. Bu konuda taviz vermemelisiniz.

Birikimlerinizle uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyi kısa zaman sonra satın alacaksınız. Son zamanlarda sizi mutlu eden tek şey de bu. Bugün evinizle ilgili masraflar yapabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor. Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız, size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji yüklüsünüz. Sık sık kişilik değiştirerek karşınızdaki insanları şaşırtıyorsunuz.. Bugün kendinizi evinize ve sevdiklerinize adayacaksınız. Onların çeşitli sorunlarına yorulmadan maddi manevi çözüm bulacaksınız. Bu arada soğuk algınlığınızı da önemsemezlik yapmayıp dinlenmeye de zaman ayırmalısınız.

1 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  dün akşamdan bu yana etkili olan Ay-Boşluk ilerleyişi gün boyunca devam edecek.  Güven unsuru yine önemini koruyor. Hakimiyetçi, negatif, aşırı duygusal insanlardan uzak durmamızda yarar var. Böylece enerjimizin daha fazla düşmesine izin vermemiş oluruz.  Problemler özellikle boşluk etkisi altındayken, sizde baskı yaratabilir. Ailevi konularda gerginlikler yaşanmasına izin vermemeye çalışalım. Saat 17:55 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, ilişki kurmaya hevesli, paylaşımda bulunmaya açık olduğumuzu gösteriyor. Dışa dönük ve oldukça heyecanlıyız. Ayrıca dış dünyada iletişimde bulunmamız, işlerimizi hızlıca yoluna koymamız mümkün. Fikirlerimizi açıklamaktan zevk alıyoruz. Birileri karşı çıkacakmış veya tuhaf bulacakmış diye düşünmüyoruz. Özellikle arkadaşlık ilişkilerimiz bu görünüm sayesinde bir hayli güçlü hale geliyor. Partnerimizle aramızda sorunlarımız varsa, birbirimizin haklarına saldırmadan konuşmamızda yarar var. Saat 23:15 Merkür-Jüpiter karşıtlığı aşk hayatımızın iletişime, anlaşmaya, yeniliklere olan etkisini güçlendiricidir. Sözlerin etkileyici olduğu kadar gerçekleri işaret etmesi önemlidir. Karşımızdaki kişinin süslü püslü cümlelerinden ziyade, abartıdan uzak olmasına dikkat etmemizde yarar vardır. Fikirleri, hayata bakış açısı, hedefleri aynı olan, toplumsal yaşamına önem veren, ilişkide arkadaşça anlaşmayı da istediğimiz bir kişi gönlümüzü fethedebilir. Ay, tüm gün boşlukta ve Jüpiter geri hareketi nedeniyle, bir yanımız bizi maziye doğru çekebilir. Geçmişe bir bakarız ve sonra bugüne. Eğer gönlümüz huzurlu ise, değmeyin keyfimize. Olur da huzursuz isek, bir bakarız duruma, olan bitene. Ancak şu var ki, ne kadar gerçekçi olursak o kadar iyi olacaktır. Dilden çıkmaya görsün bir SÖZ Etkisi ulaştığı yerde anlaşılır Kimi söz sahibinin güzelliğine yakışır, gönlü huzurlandırır Kimi söz sahibinin zehrini taşır,,,,yüreğimizi acıtır......   Mutlu pazarlar dostlarım, Can yürekleriniz güzel sözlerle huzur bulsun. Kalben sevgilerim sizlerle olsun.    

1 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

1 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız analizlerde ve başkalarıyla birlikte giriştiğiniz işlerde veya planlarda detaycı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış adımlar atmanız veya yanılmanız durumunda şikayet ve eleştirilerden kurtulmanız zor olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

1 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

1 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 09.58'de Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birliktehayatı ve sağlık alanınız canlanıyor ve yeniteklifleri, devam eden işlerinizde daha fazla müşteri bulmak, işlerinizi geliştirmek, başarılı olma gibi konuları deneyimlerken, sağlık konusunda iyileşme ve geçici olarak şeker hastalığı gibi bir rahatsızlığınız varsa bunun tekrar vurgulanması sözkonusu. İlerleyen günlerdehayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşadığınızı gözlemleyecek ve ilişkilerinizde bu yeniayda olumlu kararlar alacaksınız.

1 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli eleştirme, kusur bulma, aksaklıkları insanların gözlerine sokar gibi yerden yere vurma yaklaşımınızı terk edin. Dengeli bir bakış açısı benimsemeyi başaramazsanız, sorunlarınızı abartarak içlerinde boğulmaya başlayabilirsiniz.

1 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 60" R
Ay
Koç
12° 43' 44"
Merkür
Koç
19° 57' 54"
Venüs
Boğa
07° 41' 54"
Mars
Koç
03° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 49"
Satürn
Balık
17° 02' 18"
Uranüs
Boğa
22° 39' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 42"
Lilith
Başak
23° 56' 27"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>