Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir. Akşam saatlerinde çözümsüz bir para tartışmanız olabilir.

Hayattan kopuk biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Onunla ilgili duygularınız sapma gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi, ne ölçüde tanıdığınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:53 itibariyle gerçekleşecek Mars-Neptün kavuşumu, ilişkimiz, partnerimiz ve maddi konular üzerinde yanılmamak arzumuzu işaret ediyor. Biz verimli bir beraberlik, sağlıklı bir hayattan yanayız. Hiçbir şey huzurumuz kadar önemli değil. Ancak kafamızın içini kurcalayan o kadar çok nokta var ki. İster istemez bir şeylere takılıyoruz, hesap yapıyoruz, yaşananlara bakıyoruz ve şu andaki mevcut durumların artı ve eksilerini tartıyoruz. Bu kavuşum, iyi niyetimizin kullanılmaması, özverimizin takdir edilmesi, mali anlamda doyurucu bir işe sahip olunması,ortamında veya özel hayatımızda hakikaten gönlü güzel insanlarla karşılıklı dayanışma içinde olunmasını istediğimizi işaret ediyor. Öyle çok rahat değiliz. O nedenle zaten bu görünüm altında daha dikkatli hareket edeceğiz. Ancak güvensiz de olmayacağız. Bastığımız yeri bileceğiz, gereksiz meseleleri de kafamıza takmayacağız. Ben bu görünümün mistik faaliyetler, sanatsal konular, soyut anlamdaki yaratıcı yetenekleriniz yönünde geliştirici olduğunu söylemeliyim. İçki, sigara vb alışkanlıklarınız, uyku bozuklukları, dalgınlık, psikolojik sorunlarınız varsa bunları da doktorunuzla görüşünüz. Saat 19:23 Ay-Uranüs olumlu görünümü, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce karar vermenizi sağlar. Ancak partnerinizin bakış açısı sizden farklı olabilir. Saat 20:38 Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, sizi canlandırıcı ve istediğiniz gibi özgürce hareket etmenizi sağlayıcıdır. Birkaç gündür süren sıkıntılarınız bu görünüm sayesinde biter. Moraliniz güçlenir. Yenilikler hoşunuza gider. Sizi mutlu edecek güzel şeyler olur. Çevrenizde bulunanlar sizi destekler. Ilımlı, pozitif şekilde konuşursunuz. Hobilerinize zaman ayırırsınız. Dostlarınızla, sevdiklerinizle vakit geçirirsiniz. Her şeyden zevk alırsınız. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümü, çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ruh halini bile yakalamakta zorlanacağın bir gün seni bekliyor. Ailendeki kişilerin dayatmalarına sert tepki gösterebilirsin.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriyle olan ilişkiler açısından hassas bir ay Sevgili Teraziler. Eski defterler açılabilir, bedeller, hesaplar tekrar gündeme gelebilir. Özellikle aile ile ilişkili konularla epey yoğun olacaksınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın güzel yönlerine açık bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak size keyif verecek. Duygularınızı daha iyi anlatabilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve arkadaşlık konularında olağanüstü fedakarsınız. Böylece yeni tanıştığınız kişiler ile dostluklarınız uzun süreli oluyor. Ancak içlerinden bazıları kalıcı olmayabilir. Sebebi ise bu ilişkilerin menfaatte dayalı olması. Hislerinize ne kadar güvenseniz de atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alabilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir, çok hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek. Fakat bu enerjiyi kullanamazsanız sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle tartışmaya girmekten kaçının.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza biraz daha dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışmalı, beslenmenize özen göstermelisiniz. Yorgunluğa karşı tedbirli davranmalısınız.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 07' 45" R
Ay
Yengeç
16° 23' 35" R
Merkür
Koç
26° 06' 08"
Venüs
Boğa
15° 52' 52"
Mars
Koç
09° 00' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 42"
Satürn
Balık
17° 33' 26"
Uranüs
Boğa
23° 02' 42"
Neptün
Balık
29° 14' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 08"
Lilith
Başak
24° 40' 40"
True Node
Koç
14° 59' 46"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>