Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle aranızda sizden kaynaklanan bir sebepten dolayı tartışma çıkacak. Bu tartışma sonuçunda hem sizin hem de onun kalbi kırılacak. Günün sonuna doğru onu arayacak gönlünü almaya çalışacaksınız fakat pek başarılı olamayacaksınız.

Ekonomik gelişmeler işiniz konusunda sizi düşündürse de yetenek ve bilginizi çevrenize ispat ettiğiniz için her zaman yeni birbulma şansınız var.

Son günlerde kafanızı parasal konulara çok fazla yoğunlaştırmış durumdasınız. Sürekli aklınızda yatırım yapma planları oluşmakta. Fazla aceleci davranmamaya özen gösterin

Bugün sivri diliniz ve tutarsız tavırlarınız ile sevdiklerinizi incitebileceğiniz bir gün. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın açısız ilerlediği 03:46'ya kadar kafanız karışık olabilir, net düşünemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu zaman diliminden sonra Ay Oğlak burcuna geçiyor. Ailenize enerjinizi harcayacağınız bir gündesiniz. Sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz. Gün içerisinde aldığınız etkiler biraz gergin olmanıza sebep olabilir. Ailenize karşı tavır alabilirsiniz. Aranızdaki anlaşmazlıklara çözüm bulmak yerine daha da uzatabilirsiniz. Bunu isteyerek yapmayabilirsiniz ama bir anlık gerginlik ev içinde tansiyonu yükseltebilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Önemli teklifler alıyorsun!Bugün içinde sebebini tam olarak bilmediğin bir mutsuzluk hissi olabilir. Yeni bir güne başlarken bu konuda sana yardımcı olmak isteyen insanlarla karşılaşabilirsin. Derdini paylaşmaktan çekinme! Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, üzerine fazla sorumluluk almaktan kaçınmalısın. Üstelik verdiğin sözleri tutamaman bazı sıkıntılı diyaloglar yaşamana neden olurken, aynı anda her yerde olamayacağını bilmelisin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, beklemediğin aşk itirafıyla kalbinin yeniden attığını hissedeceksin. Sanatla ilgileniyorsan, önemli proje teklifleri alabilirsin. İkinci bir kişiyle hareket etmeye pek alışkın değilsin fakat bugün sonucundan ortak olarak faydalanacağın bir konu gündeme gelebilir. Ayrıca biriyle yeni bir arkadaşlık edinebilirsin.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızda bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Onlarla olan iletişimlerinizde araya mesafe koyup daha denge de kalmalısınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Eskide kalmış olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendi iç sesinizi dinlemek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi düzeltip daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal paylaşım içinde olabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz sistem ve ortam dahilinde, usulüne uygun farklılıklar yaratarak kişiliğinizi ortaya koyuyorsunuz.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkileri gözden geçirme arzunuz yüksek. Yakın çevreniz vasıtasıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerin sebep olduğu beklentileri dengelemek gün boyu çok önemli. Yeni yerler keşfetmek, kısa seyahatler , tarih, sosyoloji seminerleri için koşullar elverişli.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ortamınızda bir düzen arayışı içindesiniz. Önünüzdeki 3 günü ev ihtiyaçlarını gidermeye ayırabilirsiniz. Badana, boya, tamirat, eşya değişimi sizin de iç enerjinizi olumlu yönde etkiler. Yatırımlarınızı şekillendirmek, gelecek hayatınızı garantiye almak için ciddi kararların verileceği bir gün sizi bekliyor olacak.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>